Η γνώριμη συνταγή του Τιμούρ και τα μεγάλα κίνητρα της Ανόρθωσης

Με τον «αέρα» της πρωτοπόρου και μοναδικής αήττητης ομάδας στο πρωτάθλημα, εκστρατεύει η Ανόρθωση στο Τσίρειο, για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Απόλλωνα.

Η δυσκολία της αποστολής για τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια είναι γνωστή και δεδομένη. Από την άλλη, η βαθμολογική θέση, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας της Αμμοχώστου είναι τέτοιες που της επιτρέπουν να αντικρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ μεγάλη αισιοδοξία.

Το διακύβευμα του σημερινού (14/12) αγώνα είναι πολύ μεγάλο και όλοι στα ενδότερα της ομάδας το γνωρίζουν πολύ καλά. Ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να περιορίσουν τα λάθη και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο πλάνο και στην τακτική του Τιμούρ Κετσπάγια, ενόψει Απόλλωνα. Θεωρείται δεδομένο πως ο Κωστάκης Αρτυματάς θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα και θα βρεθεί δίπλα στον Ρενάτο Μαργκάσα στη μεσαία γραμμή.

 Επιπρόσθετα, αν είναι ετοιμοπόλεμοι οι Σίλντενφελντ και Γκαλίτσιος, τότε θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, αντικαθιστώντας πιθανότατα τους Νταουσβίλι και Μιχάλη Ιωάννου, σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι που προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΛ. Οι δύο τους, πάντως, έχουν πολύ καλές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Συμπερασματικά, η ομάδα της Αμμοχώστου πάει στη Λεμεσό με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών της στον υπέρτατο δυνατό βαθμό. Η προοπτική και η πιθανότητα της παραμονής στη κορυφή είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για όλους και θέλουν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο, με νίκη σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική