Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Που αφιερώνει τη νίκη ο Φανούριος και η μπηχτή για την... πρωτοπόρο

  14/12/2019 21:17
Που αφιερώνει τη νίκη ο Φανούριος και η μπηχτή για την... πρωτοπόρο

Που αφιερώνει τη νίκη ο Φανούριος και η μπηχτή για την... πρωτοπόρο

  14/12/2019 21:17
Την ικανοποίηση του για τη νίκη αλλά και την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, εξέφρασε μέσω των δηλώσεων του ο Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη πολύ καλή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του αλλά και πως στον Απόλλωνα δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια, καθώς απέχουν πολύ από τους στόχους που έχουν θέσει σαν ομάδα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο του Απόλλωνα. Αυτούς που ήρθαν γήπεδο και αυτούς που ήταν στους συνδέσμους. Δεν καταφέραμε τίποτα, από αύριο πάλι σκληρή δουλειά. Ήμαστε πολύ πίσω από εκεί που θέλουμε να είναι ο Απόλλωνας. Είναι μια σημαντική νίκη σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας εδώ και χρόνια παλεύει με πολύ μεγάλη υπομονή και μεθοδικότητα. Επαναλαμβάνω δεν πετύχαμε τίποτα. Η ομάδα έχει σφυγμό, έχει πάθος. Κερδίσαμε την πρωτοπόρο με μισή ομάδα. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο για τους οργανωμένους, καθώς είναι η μεγάλη δύναμη του Απόλλωνα».
 
«Είναι μυϊκά τα προβλήματα του Φακούντο. Ο Μ Μπιντά ήταν στη κερκίδα. Ο Ενσούε και ο Ψύχας ήταν στο πάγκο για ψυχολογικούς  λόγους».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας