Να κερδίσει την κακοδαιμονία της και να… επιστρέψει στις νίκες

Είναι γεγονός πως από την πρώτη φετινή αναμέτρηση της ΑΕΛ μέχρι και τη τελευταία, το ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού γύρω από τους τραυματισμούς νίκησε κατά κράτος.  Πλέον, για την ΑΕΛ, δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην είναι σημαντικό, αφού κάθε τρίποντο που μπαίνει στο σακούλι είναι και... τεράστιο κέρδος.

Μακρινό ταξίδι, μέχρι και το Παραλίμνι για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, απέναντι στη διψασμένη για βαθμολογικό κέρδος Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πώς αντικρίζουν στην ΑΕΛ το θέμα Τόρες

Γεμάτη προβλήματα είναι η φετινή χρονιά για τους κυπελλούχους, αφού τόσο ο Ντόσα Τζούνιορ με τη μονομερή διακοπή του συμβολαίου του όσο και ο Μάνου Τόρες, δεν βρίσκονται για διάφορους λόγους στα πλάνα του Βόσνιου τεχνικού.
 
Πέραν των δυο μόνιμων απουσιών, εδώ και καιρό βρίσκονται εκτός οι Γοντάλ και Αντάμοβιτς. Τόσο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, όσο και ο 28χρονος Σέρβος είναι δυο πολύτιμες μονάδες για τους λέοντες. Σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα ή να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αν δεν ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Στους δυο τραυματίες, προστέθηκε και ο Γκεβόργκ Γξαζαριάν, με τον Αρμένιο να κάνει ταξίδι εκτός Κύπρου για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φλερτάρει έντονα με Κύπρο ο Σιέρινταν
 
Μια διαφορετική νότα, ήρθε να προσθέσει με την επιστροφή του ο Γκαστανάγια, που είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να πάρει θέση στη μάχη του… κέντρου.
 
Πέρα της κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς ο Ντούσαν Κέρκεζ, καλείται να ξορκίσει και τον κακό δαίμονα της επιθετικής δυστοκίας. Η ΑΕΛ, όσο παράδοξο και αν ακούγεται δεν είδε πλεκτό σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια που έδωσε τη φετινή χρονιά.

Αρκετά είναι τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Βόσνιος τεχνικός τη φετινή χρονιά, με την πορεία της ΑΕΛ, μέχρι στιγμής να μην είναι και τόσο κακή. Χρειάζεται και τη στήριξη από το κόσμο της για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ πετυχημένη χρονιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος