Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η αντίδραση και η δυναμική που μόνο στο Αμμόχωστος έχει

  15/12/2019 09:58
Η αντίδραση και η δυναμική που μόνο στο Αμμόχωστος έχει

Η αντίδραση και η δυναμική που μόνο στο Αμμόχωστος έχει

  15/12/2019 09:58

Δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα για την Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει κάτι περισσότερο από μεγάλη ευκαιρία για να αντιστρέψει εκ νέου το κλίμα. Σε καμία περίπτωση κανείς στο στρατόπεδο της ομάδας της Αμμοχώστου δεν θέλει η ομάδα να κόψει περισσότερο πίσω.

Απέναντι φυσικά, ένας τεράστιος αντίπαλος. Η Ομόνοια, είναι πολύ αλλαγμένη τη φετινή χρονιά και μοιάζει πολύ ψηλό εμπόδιο. Στην έδρα της όμως η Νέα Σαλαμίνα, έδειξε πως δεν έχει τίποτα και κανένα για να φοβηθεί.

Με αυτή τη δυναμική λοιπόν που της προσφέρει η έδρα, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδης, θα ψάξει να μην τριτώσει το κακό αρχικά (ήττα από Απόλλωνα και Πάφο) και από εκεί και πέρα ότι καταφέρει να πάρει από το παιχνίδι είναι κέρδος. 

Εκτός για τον Ελλαδίτη τεχνικό, είναι ο Κύπρος Χριστοφόρου αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, καθώς και ο Μαουρίσιο ο οποίος είναι εκτός εδώ και καιρό. Μια πρόβλεψη για τις αρχικές επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι ο Βεσελόφκσι κάτω από τα δοκάρια, η γνωστή τριάδα στην άμυνα, Τσαμπούρης, Φουστάρ και Λαμπό, ενώ τα δυο ακραία μπακ θα είναι οι Σαν Ρομάν και Κορέια. Οι Κωστή και Μαριάνοβιτς θα αποτελέσουν τη δυάδα στο χώρο του κέντρου. Με την τριάδα στην επίθεση να την συμπληρώνουν οι Τίνστελ, Ελουντού και Κίνγκσλει.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας