Η αντίδραση και η δυναμική που μόνο στο Αμμόχωστος έχει

Δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα για την Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει κάτι περισσότερο από μεγάλη ευκαιρία για να αντιστρέψει εκ νέου το κλίμα. Σε καμία περίπτωση κανείς στο στρατόπεδο της ομάδας της Αμμοχώστου δεν θέλει η ομάδα να κόψει περισσότερο πίσω.

Απέναντι φυσικά, ένας τεράστιος αντίπαλος. Η Ομόνοια, είναι πολύ αλλαγμένη τη φετινή χρονιά και μοιάζει πολύ ψηλό εμπόδιο. Στην έδρα της όμως η Νέα Σαλαμίνα, έδειξε πως δεν έχει τίποτα και κανένα για να φοβηθεί.

Με αυτή τη δυναμική λοιπόν που της προσφέρει η έδρα, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδης, θα ψάξει να μην τριτώσει το κακό αρχικά (ήττα από Απόλλωνα και Πάφο) και από εκεί και πέρα ότι καταφέρει να πάρει από το παιχνίδι είναι κέρδος. 

Εκτός για τον Ελλαδίτη τεχνικό, είναι ο Κύπρος Χριστοφόρου αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, καθώς και ο Μαουρίσιο ο οποίος είναι εκτός εδώ και καιρό. Μια πρόβλεψη για τις αρχικές επιλογές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, είναι ο Βεσελόφκσι κάτω από τα δοκάρια, η γνωστή τριάδα στην άμυνα, Τσαμπούρης, Φουστάρ και Λαμπό, ενώ τα δυο ακραία μπακ θα είναι οι Σαν Ρομάν και Κορέια. Οι Κωστή και Μαριάνοβιτς θα αποτελέσουν τη δυάδα στο χώρο του κέντρου. Με την τριάδα στην επίθεση να την συμπληρώνουν οι Τίνστελ, Ελουντού και Κίνγκσλει.

 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ