Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αδικήθηκε με Χατζηλούκα επανήλθε με Ερανοσιάν και δικαιώθηκε

Αντρέας Μιχαήλ   15/12/2019 11:14
Αδικήθηκε με Χατζηλούκα επανήλθε με Ερανοσιάν και δικαιώθηκε

Αδικήθηκε με Χατζηλούκα επανήλθε με Ερανοσιάν και δικαιώθηκε

Αντρέας Μιχαήλ   15/12/2019 11:14
Η χρονιά για τον Βασίλη Παπαφώτη δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο. Ο 24χρονος μέσος της Δόξας, στο ξεκίνημα της χρονιάς, δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του Λούκα Χατζηλούκα παρά μόνο έδινε βοήθειες ως αλλαγή. 
 
Για επτά αγωνιστικές, προερχόταν από το πάγκο, στη προσπάθεια που έκανε η Δόξα για να βρει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η φυγή του Λούκα Χατζηλούκα και η έλευση, του Έντουρντ Ερανοσιάν, επανέφεραν τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό στο αρχικό σχήμα, καθιστώντας τον πλέον, αναντικατάστατο. 
 
Παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό με αποκορύφωμα, το τελευταίο και την βαριά ήττα της Δόξας από τον Ολυμπιακό. Η πολύ καλή παρουσία του Παπαφώτη, επισκιάστηκε για ακόμη μια φορά. O άσος της ομάδας της Κατωκοπιάς, πέτυχε και ένα εκπληκτικό τέρμα που και αυτό έμεινε ασχολίαστο, λόγω της πολύ κακής εικόνας που παρουσίασε η Δόξα. 
 
Είναι πλέον σίγουρο πως ο Παπαφώτης είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να τραβήξουν κουπί και να πάρουν την ομάδα της Δόξας στους ώμους τους. Η Δόξα, βρίσκεται σε αγωνιστική καθίσδηση, με τον 24χρονο διεθνή να δίνει μια θετική χροιά στην όλη εικόνα που παρουσιάζει το προσφυγικό σωματείο.
 
Θυμηθείτε  το πανέμορφο τέρμα του Παπαφώτη στο 3:20 του βίντεο: 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας