Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Διαβασμένοι οι διαρρήκτες του Κίρζη-Περισσότερα τα κλαπέντα από την οικία του

  15/12/2019 17:09
Διαβασμένοι οι διαρρήκτες του Κίρζη-Περισσότερα τα κλαπέντα από την οικία του

Διαβασμένοι οι διαρρήκτες του Κίρζη-Περισσότερα τα κλαπέντα από την οικία του

  15/12/2019 17:09
Στο σκοτάδι βρίσκονται μέχρι στιγμής οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τη διάρρηξη που διαπράχθηκε χθες γύρω στις έξι το απόγευμα στην οικία του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες, παραβίασαν την είσοδο και εισήλθαν στην οικία, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του προέδρου του Απόλλωνα, ο οποίος κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν στο Τσίρειο για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.
 
Αν και χθες η πρώτη ενημέρωση ήταν πως οι διαρρήκτες κατάφεραν και απέσπασαν δύο ρολόγια αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, εντούτοις από τις περεταίρω έρευνες, διαπιστώθηκε πως από την οικία του Νίκου Κίρζη κλάπηκαν τελικά τρία ρολόγια και ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα.
 
Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 27 χιλιάδες ευρώ. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είχε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ο οποίος ήχησε και ο ή οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ στο μικροσκόπιο των ανακριτών έχει τεθεί και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας.
 
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν στοιχεία ή μαρτυρίες που να οδηγούν τους ανακριτές σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 
Θεωρείται όμως δεδομένο πως ο ή οι δράστες ήταν διαβασμένοι και γνώριζαν όχι μόνο σε ποιον ανήκει το σπίτι αλλά και πως ο Νίκος Κίρζης θα απουσίαζε από την οικία του, για αυτό «χτύπησαν» και νωρίς το απόγευμα. Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας