Διαβασμένοι οι διαρρήκτες του Κίρζη-Περισσότερα τα κλαπέντα από την οικία του

Στο σκοτάδι βρίσκονται μέχρι στιγμής οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τη διάρρηξη που διαπράχθηκε χθες γύρω στις έξι το απόγευμα στην οικία του προέδρου του Απόλλωνα, Νίκου Κίρζη.
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες, παραβίασαν την είσοδο και εισήλθαν στην οικία, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του προέδρου του Απόλλωνα, ο οποίος κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν στο Τσίρειο για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.
 
Αν και χθες η πρώτη ενημέρωση ήταν πως οι διαρρήκτες κατάφεραν και απέσπασαν δύο ρολόγια αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, εντούτοις από τις περεταίρω έρευνες, διαπιστώθηκε πως από την οικία του Νίκου Κίρζη κλάπηκαν τελικά τρία ρολόγια και ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα.
 
Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 27 χιλιάδες ευρώ. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είχε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ο οποίος ήχησε και ο ή οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή, ενώ στο μικροσκόπιο των ανακριτών έχει τεθεί και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας.
 
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν στοιχεία ή μαρτυρίες που να οδηγούν τους ανακριτές σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 
Θεωρείται όμως δεδομένο πως ο ή οι δράστες ήταν διαβασμένοι και γνώριζαν όχι μόνο σε ποιον ανήκει το σπίτι αλλά και πως ο Νίκος Κίρζης θα απουσίαζε από την οικία του, για αυτό «χτύπησαν» και νωρίς το απόγευμα. Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης