Έφραξε τον δρόμο της ΑΕΛ με φοβερή έμπνευση Μιτρέφσκι η Ένωση

ΕΝΠ και ΑΕΛ προσέφεραν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 στο «Τάσος Μάρκου», για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ουντόζι και Μιτρέφσκι τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ από την άλλη ο Χουράδο σκόραρε δύο φορές για την ομάδα της Λεμεσού.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στο Παραλίμνι ξεκίνησε με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού. Ο Ουντότζι στο 7’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Θεοδώρου έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, αλλά η λεμεσιανή ομάδα ισοφάρισε στο 16’ με γκολ του Χουράδο μετά από ασίστ του Γερολέμου και φάση διααρκείας στα καρέ της γηπεδούχου ομάδας. Στο 26’, η λεμεσιανή ομάδα έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά ο Χουράδο απέτυχε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Κλέιμαν. Στο 38’, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Σταρόκιν στον Χουράδο. Ο Ισπανός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, για πρώτη φορά στον αγώνα. Ο ίδιος έφθασε τα τέσσερα γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με παιχνίδι κέντρου και την ΑΕΛ να υπερέχει ελαφρά έναντι της αντιπάλου της. Στο 58’, ο Βοζίνια απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν σε κόρνερ. Στο 79’, ο Αβραάμ βγήκε απέναντι στον Κλέιμαν, όμως ο Ισραηλινός απέκρουσε την μπάλα. Εν τέλει, η ομάδα του Παραλιμνίου έσωσε το βαθμό με ωραίο πλασέ του Μιτρέφσκι εντός περιοχής στο 83', μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Η ΑΕΛ έψασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 89', να πάρει τη νίκη, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο τα σουτ των Μαέ και Αβραάμ.
 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Σταρόκιν, Βαρέλα, Σεπάνιακ (67’ Ρουσιάς), Θεοδώρου, Ουντόζι (75' Αγκίρι), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς (58’Κουμής), Ριέρα, Κυριάκου.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέϊρα, Γκαθτανιάγα, Μεντόγεβιτς, Αβραάμ, Κάρλος (53’ Αντωνίου), Γερολέμου (69’ Αγκάνοβιτς), Χουράδο (80' Μαέ), Ράσο, Κυριάκου, Γουήλερ
 
Σκόρερ: 7’ Ουντόζι, 83' Μιτρέφσκι / 16’, 38’ Χουράδο

Κίτρινες κάρτες: Αμπαρτζουμιάν, Βαρέλα/ Γερολέμου, Γουήλερ

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής
Το βιολί της η Ομόνοια, πέρασε και από το Παπαδόπουλος με Αλιούμ και Σεμέδο
Σε ματσάρα που έσπασαν καρδιές πήρε τη νίκη η ΑΕΚ στο 96' και κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ
Προσγειωμένος ο Σα Πίντο-«Δεν τη χαρακτηρίζω νίκη τίτλου, όλοι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»