Καταιγιστική Ομόνοια, ξέσπασε στη Σαλαμίνα και πάτησε κορυφή

Νίκη και κορυφή για την Ομόνοια, τόσο εύκολα τόσο απλά.
 
Οι πράσινοι πήραν πολύ εύκολα τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα με ένα φορμαρισμένο Μποτεάκ να σκοράρει μάλιστα και να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Κύπρο. Ο Ορτέγα, σκόραρε και αυτός για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ενώ ο Γκόμεθ, σκόραρε και μοίρασε.
 
Η Νέα Σαλαμίνα με τη σειρά της για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια δέχτηκε νέα ήττα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τεράστια απώλεια για την Ομόνοια-Φανερά εκνευρισμένος ο Ντάρμπισαϊαρ
 
Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικές στο παιχνίδι τους, προσέχοντας τα νότα τους ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Η Νέα Σαλαμίνα, ήταν η ομάδα που βρήκε την πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση. Ο Ρέινολντς στο 21’, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνο.  Η Ομόνοια, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ορτέγα. Ο άσος των πρασίνων, με εκπληκτική ενέργεια νίκησε τον Βεσελόφκσι από την κλειστή του γωνία μετά από άψογο συνδυασμό. Στο 33΄της αναμέτρησης ο Ορτέγα, φλέρταρε και με δεύτερο τέρμα αλλά ο Βεσελόφσκι εκτινάχθηκε και απέκρουσε την μπάλα. Ο Κολομβιανός, έκανε το σουτ με τον Βεσελόφσκι να απομακρύνει ενστικτωδώς και να απομακρύνει την μπάλα. Η Ομόνοια ωστόσο, ευτύχησε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στη τρίτη, ευκαιρία που βρήκε στον αγώνα. Ο Βεσελόφσκι έκανε λάθος απομάκρυνση με τον Τζόρντι Γκόμεθ να κλέβει την μπάλα να πατά περιοχή και να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας για το 0-2 στο 33’. Το 0-2 για την Ομόνοια, ήταν δίκαιο αλλά και η Σαλαμίνα, βρήκε τις δικές τις καλές στιγμές και θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα που θα της έδινε άλλο αέρα για το δεύτερο ημίχρονο
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατάπιε και δεύτερο πέναλτι ο Νεοκλέους στο Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια
 
Β’ ημίχρονο
 
Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα ήταν λογικό να επιτεθεί περισσότερο και αυτό έκανε. Η Ομόνοια, από τη σειρά της, ήταν δεδομένο πως θα έβρισκε αρκετούς χώρους και αυτό θα ήταν λογικό. Οι προσπάθειες των ερυθρολεύκων, ήταν άκαρπες, χωρίς μάλιστα να βρεθεί και κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Φαμπιάνιο. Η Ομόνοια, κατάφερε να τιμωρήσει και με τρίτο τέρμα την Νέα Σαλαμίνα με τον Μποτεάκ να σκοτώνει ουσιαστικά τον αγώνα και τη Νέα Σαλαμίνα. Στο 71’, ο Γκόμεθ έκανε , με τον Μποτεάκ να πλασάρει τον Βεσελόφσκι για το 0-3. Χωρίς αρκετές ευκαιρίες το δεύτερο ημίχρονο με την Ομόνοια να διαχειρίζεται πολύ σωστά το υπέρ της προβάδισμα.
 
Ενδεκάδες:
 
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι (Κίσσας 80’), Σαν Ρομάν, Λαμπό, Τσαμπούρης, Φουστάρ, Κορέια, Ρέινολντς, Κωστή, Ελουντού, Τινστέλ (Σιαθάς 63’), Κίνγκσλεϊ (Σίμσον 82')
 
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ (Χούμποτσαν 80’), Μαυρίας, Λέζιακς, Γκόμεθ, Γκόμες, Ορτέγα (Κακουλλής 73’), Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊρ (Μίκου 80’)
 
Σκόρερς: -/ Ορτέγα 21’, Γκόμεθ 33’, Μποτεάκ 71’
 
Κίτρινες:  -/ Μποτεάκ, Ντάρμπισαιαρ (3η)
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19