Οι υπόνοιες Πετεβίνου για τους παραγκωνισμένους και η πρόβλεψη για Βασιλεία

Για τη σημερινή κλήρωση του ΑΠΟΕΛ, το θέμα προπονητή αλλά και όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, ανέφερε πως η κλήρωση απέναντι στην Βασιλεία είναι αν μη τι άλλο βατή, καθώς όρισε και το χρονικό περιθώριο για τον επόμενο προπονητή του ΑΠΟΕΛ. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Νομίζω ότι αυτό που όλοι ευχόμασταν  ήταν να έχουμε μια βατή κλήρωση. Οι πιθανότητες με κάθε αντίπαλο αλλάζουν. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε. Ο ΑΠΟΕΛ σαν ομάδα έχει αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό στάτους και θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που μας αναλογούν. Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο δυνατή η Βασιλεία. Εγώ θα έλεγα πως οι πιθανότητες είναι στο 65% - 35 % υπέρ της Βασιλείας. Ευχόμαστε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι ήμαστε σήμερα και η Βασιλεία σε χειρότερο».

Για το αν αλλάζει η στρατηγική στις μεταγραφές: «Γενικότερα δεν αλλάζει η φιλοσοφία και η στρατηγική. Μέσα στον Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα παίζουμε ασταμάτητα. Οποιαδήποτε φιλοσοφία ενίσχυσης θα γίνει για τα πολλά παιχνίδια που θα έχει η ομάδα. Πότε θα γίνει αυτή η ενίσχυση αυτό δεν το γνωρίζω. Πρέπει να βρεθεί και ο προπονητής και μετά τα υπόλοιπα. Το σημαντικό είναι να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν».
 
Για τον προπονητή: «Έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές. Δεν ήμαστε κοντά σε κάποιο. Έχουν μπει κάποια ονόματα στη λίστα αλλά ο χρονικός ορίζοντας είναι μετά τις 21 Δεκεμβρίου».

Για τον αγώνα σήμερα: «Αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα τεστ για το βάθος που έχει η ομάδα. Από εκεί και πέρα βρισκόμαστε και σε μια φάση που το ρόστερ διευρύνεται αφού αγωνίζονται περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Ο στόχος είναι ο ίδιος για εμάς. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League