Το παράσημο και το μυστικό της επιτυχίας της Ομόνοιας

Μετά από οκτώ χρόνια, η Ομόνοια βρίσκεται και πάλι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πράσινοι εκμεταλλεύθηκαν την ήττα της Ανόρθωσης από τον Απόλλωνα και ανέβηκαν στην πρώτη θέση, με την ευρεία προχθεσινή (15/12) νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

H ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάζεται όλο και καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιώνοντας πάρα πολύ την αγωνιστική της απόδοση. Έχει αποκτήσει ταυτότητα και ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ποδόσφαιρο που παράγει είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η φετινή Ομόνοια έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και δείχνει πως μπορεί να το πάει μέχρι τέλους, για την εκπλήρωση των φετινών στόχων.

Η Ομόνοια δεν δέχθηκε τέρμα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αυτό αποτελεί την πολύ μεγάλη της δύναμη τη φετινή σεζόν. Ο Φαμπιάνο, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή, έχουν δημιουργήσει μια απροσπέλαστη άμυνα και τα αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό το γεγονός κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά στη φετινή σεζόν και έφερε την Ομόνοια στην πρώτη θέση. Η προσήλωση στην αμυντική γραμμή από όλη την ομάδα προσδίδει ασφάλεια και σταθερότητα και αυτό αποτελεί παράσημο για την δουλειά του Νορβηγού τεχνικού, μέχρι στιγμής.

Μπορεί οι πράσινοι να βρίσκονται στην κορυφή, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα και δεν έχουν κατακτήσει κάτι. Κανείς δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα ή κύπελλο από Δεκέμβριο μήνα και απαιτείται η ίδια συνέπεια, για να έρθει ακόμα καλύτερη συνέχεια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας