Αυτός που φεύγει και αυτοί που... αναμένονται στην Ανόρθωση

Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις επικείμενες κινήσεις ενίσχυσης στην Ανόρθωση στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις εξαρτώνται αποκλειστικά από τις προθέσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Ήδη έχει γίνει κάποια σχετική προεργασία και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να λάβουν επίσημη μορφή τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου θα είναι ο Ερβίν Κοφί. Ο 24χρονος Γάλλος δεξιός μπακ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γεωργιανού τεχνικού του σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν. Αγωνίστηκε ως βασικός μόλις σ’ ένα φετινό παιχνίδι και σε δύο ως αλλαγή.

Ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Γάλλου. Αυτός θα είναι ένας ποδοσφαιριστής δημιουργικός στην μεσαία γραμμή, ο οποίος θα μπορεί να οργανώσει κατάλληλα το παιχνίδι. Ο Κετσπάγια έχει ήδη εντοπίσει αδυναμία στη συγκεκριμένη θέση και έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στην Ανόρθωση, όμως, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν εδώ τις προσθήκες τους. Ο στόχος είναι να αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή. Η πρόθεση είναι να αποκτηθούν ένας δεξιός οπισθοφύλακας και ένας κεντρικός αμυντικός, για να υπάρχει και το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ.

Αν γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά, το ερωτηματικό που θα προκύψει είναι το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Είναι και αυτό ένα σημαντικό θέμα, στο οποίο ο αποκλειστικά αρμόδιος για να δώσει την απάντηση είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς