«Ο κόσμος αγανάκτησε, είναι η καρδιά τους καμένη να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ»

Στην πολύ καλή εμφάνιση της Ομόνοιας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, στάθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, Σωτήρης Καϊάφας, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0, τονίζοντας πως ο κόσμος είναι εκεί και πιστεύει στην ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Αθόρυβη και μεθοδική η δουλειά του Λάρκου στην Ομόνοια
 
«Με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια. Πιστεύω ότι με μια ή δύο μεταγραφές, θα μπορέσει να κτυπήσει και πρωτάθλημα. Έδειξαν οι ποδοσφαιριστές πολύ καλά στοιχεία. Πρώτη φορά έπαιξαν αυτό τ ποδόσφαιρο που έπαιξαν με Σαλαμίνα. Ο κόσμος άρχισε να πιστεύει για τα ψηλά. Ο κόσμος της Ομόνοιας αγανάκτησε λόγω μιας πενταετίας που η ομάδα ήταν στα κάτω της, τώρα όμως που έγινε η πραγματική Ομόνοια ο κόσμος είναι εκεί. Δεν πρέπει να πάρει ο νους μας αέρας και να πετάμε στα σύννεφα όμως (γέλια). Σίγουρα θα έρθουν και αποτυχίες, αλλά εύχομαι να έχουμε πολύ λίγες», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων.

«Οι αμυντικού αυτοί που έχει τώρα η Ομόνοια είναι δυνατοί πολύ. Δεχθήκαμε έξι γκολ, τα δύο από πέναλτι, άρα τέσσερα. Αξίζουν συγχαρητήρια. Όταν έχει καλή άμυνα και τερματοφύλακα σωστά, θα βάλεις έστω ένα γκολ για να κερδίσεις. Ο κόσμος τώρα πιστεύει στην ομάδα, με ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι να κερδίσει η Ομόνοια, μεγάλο εννοώ με το ΑΠΟΕΛ. Μιλάω και με κόσμο και είναι η καρδιά τους καμένη για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να ενισχυθεί με ένα επιθετικό όμως η Ομόνοια. Ο Κακουλλής είναι ένα ταλέντο. Τα ντέρμπι χρειάζονται και λίγο ψυχολογία για να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Έγινε αρκετά καλή δουλειά το καλοκαίρι. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, θα έχει παιχνίδια… άγρια», κατέληξε ο Σωτήρης Καϊάφας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τι είπε ο Πάμπος στους παίκτες μετά το ΑΠΟΕΛ και η... πρωταθλήτρια Ομόνοια

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό