Ξεκάθαρος και κάθετος ο Αναστασιάδης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου

Για την κάρτα φιλάθλου μίλησε για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά και τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, όπου συζητήθηκε το θέμα της κάρτας φιλάθλου μεταξύ των προέδρων των σωματείων.

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε σε δηλώσεις του στο Σίγμα, πως δεν τίθεται θέμα κατάργησης της κάρτας φιλάθλου, καθώς και πως τα υφιστάμενα μέτρα είναι προνοητικά και δεν τιμωρούν.

Στην αρχική του δήλωση ανέφερε χαρακτηριστικά, «θα πρέπει να προσμετρήσουμε τα οφέλη από το μέτρο της κάρτας φιλάθλου. Δεν υπάρχει περίπτωση κατάργησης. Είναι η ώρα τα παιδιά και οι γυναίκες να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να αφεθούμε στα χέρια των φανατικών φιλάθλων, εννοώ αυτούς παραφέρονται».

Σε σχέση με το ερώτημα εάν η κάρτα φιλάθλου έχει πετάξει το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, ο Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε, «δεν υπήρχε αγώνας προ της κάρτας που να μην υπήρχαν επεισόδια, τραυματισμοί ή καταστροφή περιουσίας».

Για την ομοφωνία των προέδρων στη συνέλευση της ΚΟΠ, αναφορικά με τις αλλαγές που θα γίνουν για τα ποινικά αδικήματα, ανέφερε πως, «τα μέτρα είναι προνοητικά και δεν τιμωρούν».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου