Οι ώριμοι... Παφίτες κερδίζουν τις εντυπώσεις στον ΑΠΟΕΛ

Ήταν μια νίκη με πολλά οφέλη η προχθεσινή (16/12) για τον ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού. Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έχοντας μια σχετικά καλή εμφάνιση, συνολικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Χατζηλούκα έδειξαν πολλή διάθεση να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο.  Κάποιοι πήραν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον τεχνικό τους, πραγματοποιώντας επιτυχημένο ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι Χρίστος Σιέλης και Ανδρέας Μακρής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης επί της ομάδας της Άχνας, αγωνιζόμενοι και οι δύο στην αμυντική γραμμή. Ο νεαρός Παφίτης κεντρικός αμυντικός ξεχώρισε με το ήρεμο παιχνίδι του και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα. Τα χρόνια που πέρασε στο εξωτερικό ήταν πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη και την ποδοσφαιρική παιδεία του και αυτά τα στοιχεία φάνηκαν ξεκάθαρα και χθες. Ο Σιέλης αποτελεί μια επιπλέον επιλογή για τον προπονητή του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και είναι στο χέρι του τεχνικού του, να τον αξιοποιήσει κατάλληλα.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μακρής ξεκίνησε ως επιθετικός την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από κάποια χρόνια, όμως σιγά σιγά καθιερώνεται σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας. Η χρησιμοποίηση του σε ρόλο δεξιού μπακ κόντρα στον Εθνικό εξέπληξε πολλούς, όμως ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Ίσως να τον δούμε και στο μέλλον στη συγκεκριμένη θέση. Το σίγουρο είναι πως ο Κύπριος διεθνής ενεργοποιήθηκε στον απόλυτο βαθμό από τον Λούκα Χατζηλούκα και δείχνει τι μπορεί να προσφέρει.
 
Το σημαντικό είναι ότι οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν ακόμα δύο παίκτες και διεύρυναν αισθητά την ποσότητα και ποιότητα του φετινού τους ρόστερ. Το έμψυχο δυναμικό των πολυπρωταθλητών Κύπρου είναι πολύ πλούσιο σε αριθμό και μπορεί να ανταποκριθεί μέχρι τέλους σε τριπλό ταμπλό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης