Οι ώριμοι... Παφίτες κερδίζουν τις εντυπώσεις στον ΑΠΟΕΛ
06:40 - 18 Δεκεμβρίου 2019

Οι ποδοσφαιριστές του Λούκα Χατζηλούκα έδειξαν πολλή διάθεση να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους, που βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο. Κάποιοι πήραν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον τεχνικό τους, πραγματοποιώντας επιτυχημένο ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ.
Οι Χρίστος Σιέλης και Ανδρέας Μακρής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης επί της ομάδας της Άχνας, αγωνιζόμενοι και οι δύο στην αμυντική γραμμή. Ο νεαρός Παφίτης κεντρικός αμυντικός ξεχώρισε με το ήρεμο παιχνίδι του και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα. Τα χρόνια που πέρασε στο εξωτερικό ήταν πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη και την ποδοσφαιρική παιδεία του και αυτά τα στοιχεία φάνηκαν ξεκάθαρα και χθες. Ο Σιέλης αποτελεί μια επιπλέον επιλογή για τον προπονητή του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και είναι στο χέρι του τεχνικού του, να τον αξιοποιήσει κατάλληλα.
Από την άλλη, ο Ανδρέας Μακρής ξεκίνησε ως επιθετικός την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από κάποια χρόνια, όμως σιγά σιγά καθιερώνεται σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας. Η χρησιμοποίηση του σε ρόλο δεξιού μπακ κόντρα στον Εθνικό εξέπληξε πολλούς, όμως ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω. Ίσως να τον δούμε και στο μέλλον στη συγκεκριμένη θέση. Το σίγουρο είναι πως ο Κύπριος διεθνής ενεργοποιήθηκε στον απόλυτο βαθμό από τον Λούκα Χατζηλούκα και δείχνει τι μπορεί να προσφέρει.