Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Π. Προδρόμου: Στόχος της κυβέρνησης η στήριξη αθλητών και Oμοσπονδιών

  18/12/2019 21:07
Π. Προδρόμου: Στόχος της κυβέρνησης η στήριξη αθλητών και Oμοσπονδιών

Π. Προδρόμου: Στόχος της κυβέρνησης η στήριξη αθλητών και Oμοσπονδιών

  18/12/2019 21:07

H διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη έχει ως έναν από τους βασικότερους της στόχους να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών και των Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, κατά την επίσκεψη γνωριμίας που πραγματοποίησε σήμερα με το  Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ευχήθηκε  στον νέο Υπουργό καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και τον διαβεβαίωσε ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται στο πλευρό του για κάθε βοήθεια.


Ο Υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που έτυχε από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ και τόνισε πως η σημερινή συνάντηση είναι η απαρχή μιας στενής και ουσιαστικής συνεργασίας με τον ΚΟΑ.

Ο κ. Προδρόμου είπε ότι σε λίγες μέρες ξεκινά το 2020, που είναι έτος Ολυμπιακών Αγώνων, και ότι «πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών μας που θα βρεθούν στο Τόκιο».
 
Όπως σημείωσε «η Κύπρος, όπως συνηθίζει, θα το πετύχει και πάλι να έχει ένα διεθνή αθλητικό μέγεθος, πιο μεγάλο από το φυσικό μέγεθος της πατρίδας μας», για να προσθέσει πως το Υπουργείο μαζί με τον ΚΟΑ θα συνεργαστούν για τη στήριξη των αθλητών.
 
«Θα ξεκινήσουμε από τις επόμενες μέρες, να εργαστούμε πάνω σε όλα τα προγράμματα που τρέχουν και πάνω στην έκτακτη στήριξη που ανακοίνωσε μόλις χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με την οικονομική στήριξη και γενικότερη προσπάθεια, να εφαρμόσουμε μια εθνική στρατηγική για τον αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός πρέπει να είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μας σε ολόκληρη την κοινωνία. Πρέπει να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε όλα τα ιδανικά που προσφέρει ο αθλητισμός», είπε.
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ διαβεβαίωσε τον Υπουργό Παιδείας ότι ο Οργανισμός θα είναι συμπαραστάτης, συνοδοιπόρος και πολύ στενός συνεργάτης, τόσο με τον ίδιο τον όσο με όλους στο Υπουργείο, για την υλοποίηση των κυβερνητικών σχεδιασμών.
 
Διαβεβαίωσε ακόμα ότι «θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ούτως ώστε ιδιαίτερα αυτή την Ολυμπιακή χρονιά να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και επιτυχίες από το μακρινό Τόκιο».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας