Οι απαντήσεις και οι αλλαγές του Τιμούρ στην Ανόρθωση

Το τελευταίο παιχνίδι του 2019 είναι επί θύραις για την Ανόρθωση και η άμεση επιδίωξη είναι η άμεση αντίδραση και η επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα σε μια μαχητική ομάδα.

Ο αγώνας κόντρα στην ΕΝΠ προσφέρεται για τρεις σημαντικούς βαθμούς, για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τρέχον έτος. Η ήττα από τον Απόλλωνα στεναχώρησε όλους μέσα στην ομάδα και απαιτείται μια καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Λεμεσό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοίμασε την ομάδα του για άλλο ένα παιχνίδι δύσκολο και απαιτητικό και θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γεωργιανός τεχνικός των κυανολεύκων της Αμμοχώστου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νικόλα Εγγλέζου και Γιώργου Γκαλίτσιου. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ελλαδίτη δεξιού μπακ στην αποστολή.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά ο Κετσπάγια ενδέχεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του. Οι Καλτσάς και Νταουσβίλι διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα, ενώ είναι πολύ πιθανή και η αλλαγή σχήματος, με την επαναφορά σε τετράδα στην αμυντική γραμμή.

Η διάταξη με τριάδα στην άμυνα δεν απέδωσε στη Λεμεσό εκ του αποτελέσματος και η πρόθεση του Τιμούρ είναι να επαναφέρει τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει στο ρόστερ που διαθέτει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»