Έτσι θέλει τον νέο προπονητή ο ΑΠΟΕΛ-Πότε έρχεται

Το θέμα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως θα υπάρξει κατάληξη στο εν λόγω θέμα μετά τις 29 του μήνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι άρχοντες των ντέρμπι σε Τσίρειο και ΓΣΠ

«Το είπα ξανά ότι θα ήταν ιδανικό ο νέος προπονητής, από την στιγμή που ολοκληρώνεται η παρουσία των παικτών στον Αρχάγγελο και πάνε άδεια να υπάρξει κατάληξη σε αυτό το διάστημα για να δουλέψει στην θεωρία και να τους γνωρίσει από τις 29 του μήνα και μετά. Η περίοδος της απόφασης οριοθετείται σε αυτό το διάστημα. Εξέφρασαν πολλοί προπονητές ενδιαφέρον και αν θέλαμε να κλείσουμε προπονητή μπορούσαμε κάνουμε και από το πρώτο 24ωρο», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Η επιλογή ενός προπονητή έχει να κάνει με το να βρεις ένα άνθρωπο που να είναι καλός στην δουλειά του, να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, αυτό που λέει να ισχύει από την άποψη του τι δίνει στους ποδοσφαιριστές, να πείθει δηλαδή τους ποδοσφαιριστές για την φιλοσοφία του και να βγαίνει αυτό και στο γήπεδο. Σίγουρα να είναι ένα πρόσωπο που να έχει δίψα για διακρίσεις όπως έχει και η ομάδα παρά το γεγονός ότι κουβαλά τόσες πολλές επιτυχίες. Το χρονικό περιθώριο μικραίνει αλλά δεν υπάρχει πίεση καθώς υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση τώρα που θα ομαλοποιήσει και την κάθοδο του νέου προπονητή. Αυτός που θα αναλάβει την ομάδα θα μπει μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό Γολγοθά και δεν θα έχει χρόνο να δοκιμάσει πράγματα και υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων για τα κριτήρια, τα όποια πρέπει να έχει ο νέος προπονητής που θα έρθει στον Αρχάγγελο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Η πολυτέλεια του ΑΠΟΕΛ και το κίνητρο που δίνει ο νέος τεχνικός

Δειτε Επισης

Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου
Super Cup: ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»