Μετά από τρία χρόνια βρυχήθηκε με τον... μάγκα Κέρκεζ

Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΑΕΛ, για την 14η αγωνιστική και ολοκλήρωσε τη χρονιά με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο Τσίρειο Στάδιο. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, έπειτα από τρία χρόνια κατάφεραν να κερδίσουν τους περσινούς πρωταθλητές, αφού η τελευταία τους νίκη ήταν από το 2016 στην 11η αγωνιστική που πήρε το τρίποντο με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Αρουαμπαρένα στο 87'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε ο Κέρκεζ-«Αυτοί που λένε για τα ματς με ΑΠΟΕΛ και Γουήλερ να κάτσουν σπίτι τους»

Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο 51' με το γκολ του Πάβλοβιτς, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν με τον Τεϊσέιρα (61’), να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και τον Μάε στο 78' να λυτρώνει την ομάδα του με γκολάρα και να κάνει την ολική ανατροπή επί του ΑΠΟΕΛ. 

Μπορεί οι γαλαζοκίτιρνοι της Λεμεσού, να μην είχαν τον πλήρη έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά κατάφεραν ωστόσο στην επανάληψη του αγώνα και εκεί που το σίδερο... έκαιγε, να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντιπάλου τους και με τα δυο πολύτιμα γκολ να πάρουν το τρίποντο και να σκαρφαλώσουν στους 22 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παθιασμένος λέοντας έδειξε τα δόντια του με ανατροπή στον ΑΠΟΕΛ

Την ίδια ώρα, για ακόμη μια φορά ο Ντούσαν Κέρκεζ μίλησε έξω από τα δόντια και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του, στάθηκε στα όσα ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τη φημολογία με Γουήλερ, ο οποίος βρισκόταν στην κλινική το τελευταίο διάστημα. 

«Έχω φίλους στη Λεμεσό με όλες τις ομάδες (ΑΠΟΕΛίστες, Ομονοιάτες και Απολλωνίστες) και ξέρω τι λένε για τις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Έχω ακούσει τόσα πράγματα και για τον τελικό. Όσοι λέγανε κακά πράγματα τώρα πρέπει να κάτσουν δύο εβδομάδες σπίτι τους. Έπρεπε να δείτε τον Γουήλερ στην κλινική πώς ήταν. Άκουσα ότι δεν θέλει να παίξει και όλα αυτά γιατί θα πάει στον ΑΠΟΕΛ. Αυτά πρέπει να σταματήσουν», ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Βόσνιος προπονητής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενθουσιασμένος ο Μάε μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά τη σπουδαία της νίκη η ΑΕΛ και την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, απομακρύνει τα... μαύρα σύννεφα από πάνω της και μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της βαθμολογίας στην κούρσα του πρωταθλήματος που ακόμη έχει αρκετό δρόμο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η ανατροπή της ΑΕΛ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»