Η προτεραιότητα του Απόλλωνα και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ρομπέρζ

Οριστικά παρελθόν από την ομάδα του Απόλλωνα, μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού πήραν την απόφαση να διαγράψουν από το ρόστερ τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αφού αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Έτσι, η ομάδα της Λεμεσού θα έχει δύο κενές θέσεις για μεταγραφές στον κατάλογο Α’, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να προσανατολίζεται στις προσθήκες ενός επιτελικού μέσου και ενός επιθετικού κορυφής, για τη συνέχεια της σεζόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το επόμενο χρονικό διάστημα και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ρομπέρζ. Ο ίδιος επικεντρώνεται στο να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του και να επιστρέψει απόλυτα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Διατηρεί συμβόλαιο με τη λεμεσιανή ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2021 και το ερχόμενο καλοκαίρι, θα επανεξεταστεί η περίπτωση επανένταξης του στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, δεδομένα θα υπάρξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, εάν μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα. Το περασμένο καλοκαίρι, το πλέον έντονο φλερτ για τον Γάλλο είχε επιδείξει η Ομόνοια, ενώ ένας αγωνιστικά ετοιμοπόλεμος Ρομπέρζ ασφαλώς και θα προσελκύσει ενδιαφερόμενους από Κύπρο και εξωτερικό.

Το δεδομένο είναι πως δεν θα ξαναδούμε τον Ρομπέρζ με τα χρώματα του Απόλλωνα τους επόμενους μήνες, με την κύρια προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή να αποτελεί η αποθεραπεία του και η ομαλή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς