Αποκάλυψε το νούμερο του μπάτζετ της ΑΕΛ ο Κέρκεζ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision είναι ο τεχνικός της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, με τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας να τοποθετείται για πολλά θέματα της επικαιρότητας.
 
Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας αποκάλυψε το ύψος του μπάτζετ της ομάδας, λέγοντας πως είναι στα δύο εκατομμύρια.
 
Αναλυτικά:
 
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2019, ήταν μεγάλη χρονιά για μας, πήραμε κύπελλο και είναι πολύ σημαντικό για μας. Για μένα, αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη στην καριέρα μου. Η ΑΕΛ είχε και καλύτερες χρονιές πιο παλιά. Έχουμε δυσκολίες από το καλοκαίρι, αλλά η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Φέτος δεν μπορούμε λόγω μπάτζετ. Θέλουμε να ήμαστε στην εξάδα και να προωθήσουμε νεαρούς παίκτες. Ήμαστε 7οι στο μπάτζετ, είναι δύο εκατομμύρια».
 
Για την Ομόνοια: «Ήταν καλύτερη η Ομόνοια από την ΑΕΚ και το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Θα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα η Ομόνοια, αν ενισχυθεί κατάλληλα. Θα γίνει μεγάλος στράικερ ο Κακουλλής, αν συνεχίσει έτσι. Η Ομόνοια έχει ποιότητα, με παίκτες που κάνουν την διαφορά. Η δουλειά στην άμυνα είναι δουλειά στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα είναι καλύτεροι».
 
Για την ΑΕΚ: «Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, αλλά ίσως πρέπει να αλλάξουν κάτι. Έχουν παίκτες σε πολύ μεγάλη ηλικία, αλλά χρειάζεται ανανέωση. Δεν μπορεί ο Τρισκόφσκι από μόνος του να κάνει τη διαφορά».
 
Για Γερολέμου: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης και από του χρόνου θα παίζει βασικός στην ομάδα. Στα 13 του έλεγαν ότι είναι ο νέος Μέσι, δύσκολο για αυτόν και την οικογένεια του».
 
Για το ξέσπασμα του μετά την ήττα από τη Σαλαμίνα: «Με τη Σαλαμίνα, ήθελα να περάσω μηνύματα. Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά οι παίκτες παίζουν».
 
Για την Ανόρθωση: «Στο τελευταίο παιχνίδι η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλά. Η Ανόρθωση δεν παίζει τόσο καλά, αλλά εμένα μου αρέσει. Ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο, υπάρχει ποιότητα και προσωπικότητες. Άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας. Ο Σίλντενφελντ είναι αρχηγός στο γήπεδο. Η τριάδα στο κέντρο τρέχει συνέχεια».
 
Για Γουήλερ και ΑΠΟΕΛ: «Αν θέλει ο ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Γουίλερ, ας δώσει λεφτά και να τον πάρει. Εμένα μου αρέσει ο Μακρής. Ο Γουήλερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας και όποιος θέλει μπορεί να αποταθεί σε μας».
 
 

 
 
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου