Δείχνει τον δρόμο στην επίθεση το βλαστάρι της Ομόνοιας

Πρωτοχρονιά στην κορυφή ετοιμάζεται να κάνει μετά από δέκα χρόνια η Ομόνοια, γεγονός που σκορπά ενθουσιασμό στους φίλους των πρασίνων, που βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί και να δείχνει συνέπεια με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος.
 
Το μεγαλύτερο κέρδος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν μόνο βαθμολογικό. Κι αυτό, γιατί το τριφύλλι είδε τον Ανδρόνικο Κακουλλή, έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από την ακαδημία του, να κάνει… παπάδες στο ντέρμπι κόντρα στους Λαρνακείς.
 
Η επιμονή του Χένινγκ Μπεργκ να επιλέξει τον νεαρό παίκτη απέδωσε καρπούς και μπορεί να νιώθει ότι έχει δικαιωθεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Νορβηγός κόουτς, με την επιλογή του να τον ενσωματώσει σταδιακά στην ομάδα ρίχνοντάς τον ως αλλαγή στα υπόλοιπα παιχνίδια, τον προετοίμασε με τον κατάλληλο τρόπο για να πάρει φανέλα βασικού.
 
Ο νεαρός ήταν μέσα στις πιο επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι πράσινοι μπροστά από την εστία του Τόνιο. Σκόραρε ένα γκολ, δημιούργησε έμμεσα το άλλο με το ψαλιδάκι του και έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.
 
Η διεισδυτικότητα και η ταχύτητά του τον έκαναν να ξεχωρίζει, ενώ με λίγη περισσότερη τύχη και συγκέντρωση θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Είναι άκρως σημαντικό για έναν επιθετικό να ξέρει που να στέκεται και να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή ώστε να διατηρεί στενή επαφή με τα δίκτυα. Πρόσφατα επιβραβεύτηκε και με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τους πράσινους να δείχνουν ότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του ανερχόμενου αστεριού τους.
 
Σίγουρα στο πράσινο στρατόπεδο άρχισαν να σκέφτονται ότι κτύπησαν φλέβα χρυσού με τον Κακουλλή, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Μπεργκ πίσω από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ