Δείχνει τον δρόμο στην επίθεση το βλαστάρι της Ομόνοιας

Πρωτοχρονιά στην κορυφή ετοιμάζεται να κάνει μετά από δέκα χρόνια η Ομόνοια, γεγονός που σκορπά ενθουσιασμό στους φίλους των πρασίνων, που βλέπουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί και να δείχνει συνέπεια με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος.
 
Το μεγαλύτερο κέρδος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν μόνο βαθμολογικό. Κι αυτό, γιατί το τριφύλλι είδε τον Ανδρόνικο Κακουλλή, έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από την ακαδημία του, να κάνει… παπάδες στο ντέρμπι κόντρα στους Λαρνακείς.
 
Η επιμονή του Χένινγκ Μπεργκ να επιλέξει τον νεαρό παίκτη απέδωσε καρπούς και μπορεί να νιώθει ότι έχει δικαιωθεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Νορβηγός κόουτς, με την επιλογή του να τον ενσωματώσει σταδιακά στην ομάδα ρίχνοντάς τον ως αλλαγή στα υπόλοιπα παιχνίδια, τον προετοίμασε με τον κατάλληλο τρόπο για να πάρει φανέλα βασικού.
 
Ο νεαρός ήταν μέσα στις πιο επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι πράσινοι μπροστά από την εστία του Τόνιο. Σκόραρε ένα γκολ, δημιούργησε έμμεσα το άλλο με το ψαλιδάκι του και έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.
 
Η διεισδυτικότητα και η ταχύτητά του τον έκαναν να ξεχωρίζει, ενώ με λίγη περισσότερη τύχη και συγκέντρωση θα μπορούσε να είχε σκοράρει και δεύτερο γκολ, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Είναι άκρως σημαντικό για έναν επιθετικό να ξέρει που να στέκεται και να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή ώστε να διατηρεί στενή επαφή με τα δίκτυα. Πρόσφατα επιβραβεύτηκε και με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, με τους πράσινους να δείχνουν ότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του ανερχόμενου αστεριού τους.
 
Σίγουρα στο πράσινο στρατόπεδο άρχισαν να σκέφτονται ότι κτύπησαν φλέβα χρυσού με τον Κακουλλή, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Μπεργκ πίσω από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου