Οι κατάλληλοι στόχοι και το ρίσκο του Κέρκεζ

Αρκετά είναι τα ερωτήματα που έχει ενώπιων του ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ, βρίσκει την ομάδα του σε ένα πολύ κομβικό σημείο για την εφετινή χρονιά αφού το μεταγραφικό παραθυράκι του Ιανουαρίου πρέπει να δυναμώσει την ομάδα στους τομείς όπου χρειάζεται.

Οι Ντόσα Τζούνιορ και Τόρες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, ενώ πρόσφατα αναπτύχθηκε και η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Νέας Σαλαμίνας για τον Ιβάν Κάρλος.

Κινήσεις σίγουρα θα γίνουν και θα είναι στο σύνολο 2-3. Αν αναλογιστεί κανείς και τη δυσκολία εξεύρεσης ποδοσφαιριστή έτοιμου στα μέσα του χρόνου, τότε οι ιθύνοντες στο όλο θέμα εκτός του ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα, πρέπει να βρουν και τους κατάλληλους στόχους.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου