Τα συμβόλαια που λήγουν και το πολύ δύσκολο καλοκαίρι του ΑΠΟΕΛ

Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι περιμένει τους υπεύθυνους για τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ, καθώς πολλά συμβόλαια του τρέχοντος ρόστερ λήγουν και είναι ερωτηματικό η ανανέωσή τους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχουν δέκα συμβόλαια παικτών του γαλαζοκίτρινου ρόστερ, τα οποία τελειώνουν και απαιτούνται λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί από πλευράς της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, για να διατηρηθούν οι περισσότεροι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια. Αυτά τα θέματα, αφορούν και ανανεώσεις με τους δανεικούς παίκτες του γαλαζοκίτρινου ρόστερ.

Το καλοκαίρι του 2020 μένουν χωρίς συμβόλαιο οι Μπόι Βάτερμαν, Γιώργος Μερκής, Σάββας Γκέντσογλου, Αντρέ Βιντιγκάλ, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής και Ρόμαν Μπέζιακ.

Ο Ελλαδίτης μεσοαμυντικός και ο Σλοβένος επιθετικός είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για άμεση αποχώρηση τους από τον ΑΠΟΕΛ, στην μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σε λίγες μέρες, ενώ είναι πιθανό ενδεχόμενο και η αποχώρηση του Ανδρέα Μακρή.

Οι Γιώργος Μερκής και Στάθης Αλωνεύτης μάλλον θα παραμείνουν και θα τελειώσουν την καριέρα τους στον ΑΠΟΕΛ, ενώ παραμένει άγνωστο και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μπόι Βάτερμαν, για την ώρα.

Τον Αντρέ Βιντιγκάλ, οι του ΑΠΟΕΛ τον βλέπουν ως μια μακροχρόνια επένδυση και η λογική λέει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και για τα επόμενα χρόνια.

Σε διαφορετική κατηγορία, εμπίπτουν οι δανεικοί από άλλες ομάδες. Αυτοί είναι οι Αντρίγια Πάβλοβιτς, Ούρος Μάτιτς και Άλεφ Ντο Σάντος. Η ενδεχόμενη περίπτωση απόκτησης τους, ίσως ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Βιντ Μπέλετς είναι και αυτός δανεικός από την ιταλική Σαμπντόρια, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο ΑΠΟΕΛ θα τον κάνει δικό του, καταβάλλοντας την σχετική ρήτρα στην ομάδα της Γένοβας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ