Ανακοινώθηκε, ενημερώθηκε και αποφασίζει ο Ινγκεμπρίγκτσεν

Από χθες (28/12) αργά το απόγευμα έφτασε στη Κύπρο ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ., Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν, όπου υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι και το 2021.

Ταυτόχρονα σε χρόνο ρεκόρ, άρχισε την ανάλυση του ρόστερ των πρωταθλητών με τους Λούκα Χατζηλούκα και Ντομένικο Τέτι, να αναλαμβάνουν το έργο αυτό. Πέρα αυτού, ο 54χρονος τεχνικός θα έχει κα τη πρώτη του γνωριμία στη σημερινή πρώτη προπόνηση στον Αρχάγγελο για να αρχίσει την προετοιμασία της ομάδας του για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς αλλά και του ίδιου απέναντι στην Ένωση. Φυσικά ο στόχος είναι η νίκη για να ξεκινήσει η χρονιά με το δεξί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ινγκερμπρίγκστεν και με τη βούλα στον ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του

Από εκεί και πέρα ο Νορβηγός τεχνικός θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό για το που βρίσκονται οι διεργασίες για τους ποδοσφαιριστές όπου θα αποκτηθούν στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς και περαιτέρω πληροφορίες.

Παράλληλα, με την αξιολόγηση του ρόστερ, θα γίνει και γνωστό στον Ινγκεμπρίγκτσεν, οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια στον Αρχάγγελο αφού η διοίκηση των πρωταθλητών, βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο στο μεταγραφικό κομμάτι. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν και οι τέσσερις μεταγραφές με προτεραιότητα να δίνεται στο αριστερό άκρο της άμυνα, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, σε ένα στόπερ και ένα αμυντικό μέσο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Τα αλλάματα του Πιέρου και το πλήθος καλεσμένων

Αυτό που βγαίνει μέσα από τον Αρχάγγελο, είναι πως «χέρι» στις μεταγραφές θα έχει και ο Ινγκεμπρίγκτσεν καθώς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση. Χωρίς τη συγκατάθεση του Νορβηγού δεν θα γίνουν ούτε και αποχωρήσεις από τον Αρχάγγελο.΄

Αν μη τι άλλο, φαίνεται να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η συνεργασία των δυο πλευρών. Από την πλευρά του ο Ινγκεμπρίγκτσεν, έχει δείξει έργο στην καριέρα του και σίγουρα εάν έχει χρόνο να εργαστεί στον ΑΠΟΕΛ, θα καταφέρει αρκετά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»
Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup