Ο Απόλλωνας καλεί τον Νικολά Ντιγκινί

Tα δημοσιεύματα για τον Νικολά Ντιγκινί  και το ενδιαφέρον του Απόλλωνα, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Με ρεπορτάζ της η ελληνική ιστοσελίδα gazzetta.gr, κάνει λόγο για ενδιαφέρον των κυανολεύκων για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Άρη. 

Μάλιστα όπως αναφέρει έγινε και η πρώτη κρούση από τους ανθρώπους της ομάδας της Λεμεσού με την ομάδα του Άρη να ξεκαθαρίζει πως μόνο με πώληση θα παραχωρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι στο στόχαστρο του Απόλλων Λεμεσού αλλά ο Άρης δεν συζητάει καμία άλλη περίπτωση πλην της πώλησης του αθλητή.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η ομάδα της Κύπρου εξέφρασε επισήμως το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ενώ υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα, Πέτρου Κονναφή, με τον Άγγελο Χαριστέα. Αυτή έγινε πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες και στη διάρκεια της, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης σημείωσε αρχικά ότι δεν έχει αποφασιστεί η παραχώρηση του Ντιγκινί, ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα, απέρριψε παράλληλα κάθε ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του παίκτη και ξεκαθάρισε ότι, αν γίνει συζήτηση αυτή θα επικεντρωθεί μόνο στην πώληση του παίκτη.

Βέβαια, αυτή η συζήτηση είχε γίνει πριν την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι και μένει να φανεί αν ισχύουν τα ίδια δεδομένα ή αν η προσθήκη του 23χρονου επιθετικού θα ανάψει… δρόμο αποχώρησης για τον Γάλλο επιθετικό.

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα