Δεν παίζει μόνος ο Απόλλωνας στη Κύπρο για Ινσούα

Νέο ρεπορτάζ από την Ελλάδα κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον που γράφτηκε για τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Απόλλωνα. Ένα νέο δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας αναφέροντας πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν στο μπλοκάκι τους τον αριστερό ακραίο αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: 

Οι προσπάθειες πάντως του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον παίκτη, δεν αποτρέπουν άλλους συλλόγους να κάνουν διερευνητικές επαφές και να ψάχνουν την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν πρόταση, ωστόσο ούτε οι Δικέφαλοι είναι... ψημένοι να δώσουν τόσα χρήματα για τη θέση του αριστερού μπακ και να προσφέρουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο σε έναν παίκτη που μένει ελεύθερος.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως υπάρχει και μία νέα εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, υπάρχουν και ομάδες από τη Μεγαλόνησο που «τσεκάρουν» τον Ινσούα και παρακολουθούν από κοντά τις όποιες συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκού, ώστε να κάνουν κίνηση εάν δεν υπάρξει... γάμος.

Μία εξ αυτών λοιπόν φαίνεται πως είναι και ο Απόλλωνας Λεμεσού, ο οποίος πάντως δεν παίζει μόνος του για τον Αργεντινό μπακ. Ο Ινσούα βρίσκεται στο μπλοκάκι κι άλλων ομάδων από την Κύπρο, που μπορεί φυσικά να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του και πολύ σύντομα θα γίνει το σχετικό τηλεφώνημά και στον μάνατζέρ του, ώστε να μάθουν εάν είναι θετικός ο παίκτης για μία τέτοια μετακίνηση.

 

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα