Πώς απαντούν στη Νέα Σαλαμίνα για την περίπτωση του Ιβάν Κάρλος

Στο ενδιαφέρον της Νέας Σαλαμίνας για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ιβάν Κάρλος, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super ΣΠΟΡ FM.

«Ολοκληρώνεται άλλη μία χρονιά μακριά από την αγαπημένη μας Αμμόχωστο και ευχόμαστε να είναι η τελευταία. Μπήκαν πολύ καλές βάσεις από πέρσι για τη Νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος, ώστε η ομάδα μας να μπει στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η χρονιά αυτή που φεύγει ήταν πολύ σημαντική αφού δουλέψαμε με επιτυχία σε όλα τα επίπεδα για να μπουν γερές βάσεις σε θέμα εγκαταστάσεων και αγωνιστικού τομέα», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι αντίθετοι βίοι ποδοσφαίρου-κόσμου και η... μαχαιριά της κάρτας

«Είναι μία από τις αρκετές περιπτώσεις που μας απασχολούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν μπορούμε να πούμε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει μία τέτοια κίνηση και με ποιο καθεστώς. Άρεσε στον Πουρσαϊτίδη από το Καλοκαίρι ο Κάρλος, αλλά βλέπουμε και τα οικονομικά δεδομένα που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στα μέτρα της Νέας Σαλαμίνας για να αποκτηθεί ο παίκτης. Θα χρειαστεί να διαφοροποιηθούν κάποια δεδομένα. Βλέπουμε κι αξιολογούμε διάφορες περιπτώσεις παικτών. Κεντρικός αμυντικός και επιθετικός αποτελούν προτεραιότητα στις μεταγραφές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί εξτρέμ που να παίζει και στην κορυφή της επίθεσης», πρόσθεσε ο Δημήτρης Λάζος για την περίπτωση του Ιβάν Κάρλος.

«Ενημερώθηκαν Μαουρίσιο και Σέσαρ ότι θα φύγουν αλλά δεν λύθηκε ακόμη η συνεργασία. Ο στόχος είναι δύο παίκτες ενδεκαδάτοι που θα βοηθήσουν. Μπορεί να προκύψει οτιδήποτε μέσα στις επόμενες μέρες», κατέληξε για τους ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός πλάνου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ 

Στον Μάρκο Παγδατή το αριστείο της ΕΑΚ

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ
Τούτιτς: Η Ομόνοια μπορεί να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο, το αξίζει
Χωρίς Βαλμπουενά στον επαναληπτικό με Πάφο ο Απόλλωνας
Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας
Ανακοινώθηκαν τα τελευταία ντέρμπι του πρωταθλήματος από την ΚΟΠ
Έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΟΠ η UEFA και αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων της Εθνικής