Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Εντός μίας έως δύο ημερών θα είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ»

  03/01/2020 18:33
«Εντός μίας έως δύο ημερών θα είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ»

«Εντός μίας έως δύο ημερών θα είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ»

  03/01/2020 18:33
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Φαμίλ Τζαμαλόφ με βάση τα όλα όσα ανέφερε σε Μέσο της πατρίδας του.
 
Ο 21χρονος εξτρέμ αποκάλυψε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Λεμεσού καθώς και πως μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα υπογραφούν τα συμβόλαια και θα έρθει στη Κύπρο.
 
Δείτε το δημοσίευμα:
 
Υπάρχουν πληροφορίες ότι η AEΛ ενδιαφέρεται για εσένα. Πόσο αλήθεια είναι; :«Ναι, είναι αλήθεια. Στο εγγύς μέλλον θα υπογράψουμε μια επίσημη σύμβαση».
 
Για το αν η ομάδα της ΑΕΛ, έδειξε πρώτη ενδιαφέρον στην υπόθεση του, ο Τζαμαλόφ απάντησε, «η πρόταση ήρθε από αυτούς. Με είδαν και με παρατήρησαν, μετά από την οποία επικοινώνησαν με τον ατζέντη μου, και αποφασίστηκε να πάω στην Κύπρο. Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί τυπικά, επομένως μπορούμε να το κάνουμε χωρίς συγκεκριμένες λεπτομέρειες».

Θα μπορέσεις να αποδείξεις τι αξίζεις εκεί; Γνωρίζεις κάτι από το πρωτάθλημα και ειδικά την ΑΕΛ; :Για το αν γνωρίζει κάτι από τη Κύπρο και από το πρωτάθλημα ο 21χρονος απάντησε πως,  «δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Αλλά όταν ήρθε η πρόταση, άρχισε να με ενδιαφέρει. Πιστεύω στον εαυτό μου. Θα προσπαθήσω να το αποδείξω τον καλύτερο τρόπο».
Θα γίνετε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα μετακομίσετε στην Κυπριακή σημαία από το πρώτο τμήμα του Αζερμπαϊτζάν. Δεν είναι περίεργο για σας;

Για το ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα μετακομίσει στη Κύπρο από το Αζερμπαϊτζάν ο νεαρός εξτρέμ ανέφερε πως, «πράγματι, αυτή είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου, προσπάθησα να δείξω την καλύτερη πλευρά. Ως αποτέλεσμα, έλαβα μια τέτοια προσφορά. Υπάρχουν πολύ ισχυροί παίκτες στο Αζερμπαϊτζάν. Απλώς πρέπει να βοηθήσουν να δείξουν τις ικανότητές τους, να ανοίξουν.
 
Πότε είναι προγραμματισμένη η επίσημη υπογραφή των συμβολαίων: «Εντός μίας έως δύο ημερών».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας