Οι μάγοι έφεραν τα δώρα αλλά ο Αγκάνοβιτς τα έκλεψε

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ποδοσφαιρική χρονιά το 2020. Δόξα και ΑΕΛ σε ένα χορταστικό παιχνίδι εξήλθαν ισόπαλες 2-2 σε μια αναμέτρηση με αρκετές συγκινήσεις και ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.
 
Η ομάδα της Δόξας, μπήκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση κάνοντας στην ουσία ότι ήθελε την ομάδα της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο που αμυντικά έμπαζε από παντού. Η ομάδα της Κατωκοπιάς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και κατάφερε να πάρει αέρα δυο τερμάτων αρχικά με τον Κάρλος και στη συνέχεια με τον Ίταλο. 
 
Η ΑΕΛ, φάνηκε τυχερή και κατάφερε να μειώσει στη πρώτη τελική ευκαιρία που βρήκε στην αναμέτρηση με τον Αγκάνοβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ, κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να ελέγξει το ρυθμό. Με δυο άμεσες αλλαγές ο Κέκρεζ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι με τον Αγκάνοβιτς να είναι ο ήρωας της ΑΕΛ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λουίς Κάρλος το πρώτο του 2020
 
Α’ ημίχρονο
 
Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο στάδιο. Η καλύτερη εκδοχή της φετινής Δόξας μέχρι στιγμής όπου κατάφερε να στριμώξει την ΑΕΛ και να πάρει αέρα δυο τερμάτων. Μόλις στο 8’ της αναμέτρησης ο Γκαστανιάγα ανέτρεψε τον Ζε Βαλέντε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει σωστά την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Η Δόξα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ίταλο. Ο Κάρλος και πάλι, έκανε το γύρισμα στη περιοχή με τον Ίταλο να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει με τον Αγκάνοβιτς στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε η ομάδα της Λεμεσού στο πρώτο μέρος με ένα όμορφο σουτ στο 34’ της αναμέτρησης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΛ για το ακυρωθέν τέρμα του Χουράδο
 
Β’ ημίχρονο
 
Το δεύτερο ημίχρονο είχε την υπογραφή της ΑΕΛ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Δόξας. Εν τέλει οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με τον Αγκάνοβιτς στο 67’ της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα και οι δυο ομάδες είχαν τις δικές τους πολύ καλές ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι.
 
Ενδεκάδες:
 
Δόξα:  Γκρεμσλ, Ζε Βαλέντε, Ίταλο (Καλό 63’), Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Χαραλάμπους, Νελσίνιο, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο
 
ΑΕΛ: Βοζίνια, Κυριάκου, Τεσέιρα, Ράσο, Νιλς Τεξέιρα(46΄Γουίλερ), Γερολέμου, Καστανιάγα, Αγκάνοβιτς, Αβραάμ, Μαέ, Χουράδο
 
Σκόρερ: Κάρλος 8' , Ίταλο 27' /Αγκάνοβιτς 34', Αγκάνοβιτς 74'
 
Κίτρινες: Τραϊτσέφσκι / Καστανιάγα (3η), Γουήλερ (3η), Αντάμοβιτς
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΙΠΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική