Οι αποφάσεις του Κόντε, η πρόκληση Ηλία και η νέα αρχή με Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA και η ομάδα της Λάρνακας καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς, ούτως ώστε να παραμείνει κοντά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι κιτρινοπράσινοι, αποχαιρέτησαν το 2019 με την ήττα στη Λευκωσία από την Ομόνοια και θέλουν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στο 2020, κάνοντας την αρχή απέναντι στον Ολυμπιακό. 
 
Ο σύλλογος της Λάρνακας, σε 14 αγώνες που έδωσε βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς και πλέον η οποιαδήποτε απώλεια από εδώ και πέρα θα στοιχίσει στην πορεία της ομάδας. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός για την ΑΕΚ, κάτι το οποίο δεν αρέσει στους ιθύνοντες των Λαρνακέων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ετοιμάζουν ξανά υποδοχή οι φίλοι της ΑΕΚ
 
Στην ομάδα της Λάρνακας, μετά την απομάκρυνση των Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Άντερ Μουρίγιο, ευελπιστούν πως θα διορθωθεί η κακή εικόνα και το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το πρώτο βήμα έγινε με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Αρνάλ Κόντε, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Αντρέας Καραπατάκης και οι συνεργάτες του δείχνουν πλήρη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ηλία Χαραλάμπους για να επαναφέρει την ομάδα προς τους στόχους της.
 
Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει καλά τον σύλλογο της Λάρνακας, αφού βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των κιτρινοπρασίνων εδώ και τρία χρόνια και βάση τα πρώτα δείγματα που έδειξε δείχνει ικανός να βοηθήσει την ΑΕΚ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άρχισαν οι πρώτες προσθήκες μέσω της ΚΟΠ από τις ομάδες
 
Είναι μεγάλη πρόκληση για τον Κύπριο κόουτς, καθώς όπως όλα δείχνουν θα πάρει ευκαιρία μέχρι το τέλος της σεζόν από τη διοίκηση της ομάδας με τον Χούλιο Μπανουέλος να είναι βοηθός προπονητής.

Είναι ρίσκο η επιλογή ενός άγνωστου προπονητή που δεν γνωρίζει τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και το κυπριακό ποδόσφαιρο, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι αποφάσεις των Ηλία Χαραλάμπους και Αρνάλ Κόντε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα είναι αρκετά καθοριστικές, καθώς για να μπορέσει να αντεπεξέλθει η ΑΕΚ στους στόχους της χρειάζεται τουλάχιστον δύο με τρεις προσθήκες.

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ