Ο δολοφόνος επέστρεψε στο τόπο του εγκλήματος

Ο Σωφρόνης Αυγουστή επέστρεψε στο τόπο του εγκλήματος για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Να κάνει ξανά μεγάλο τον Απόλλωνα ο οποίος στην αρχή του πρωταθλήματος έδειχνε χαμένος αλλά και να μην μπορεί αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις όσο του κόσμου τόσο και της ίδιας της ομάδας. 

Πλέον μετά την επιστροφή του πήρε την εκδίκηση από την Ανόρθωση που ήταν το πρώτο θύμα και πλέον μετά το χθεσινό παιχνίδι η Ομόνοια ήταν το δεύτερο, παίρνοντας έτσι το αίμα του πίσω από τις απανωτές ήττες του πρώτου γύρου.
 
Με εμφάνιση από τα παλιά ο Απόλλωνας πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ομόνοια και πλέον μπορεί να βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με άλλο μάτι.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, πήραν μια άξια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή Ομόνοια σε ένα πολύ δύσκολο αλλά σημαντικό συνάμα παιχνίδι. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή όλο και πιο κοντά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού με τη χθεσινή (4/1) νίκη βρίσκεται στο -5 από την Ομόνοια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταιγίδα ο Απόλλωνας, έπνιξε την Ομόνοια στο Τσίρειο

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κομμένο και ραμμένο στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα αφού ο ρυθμός με τον οποίο πήγαινε το παιχνίδι, βόλευε τους κυανόλευκους. Στη πρώτη φάση που βρήκε στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και με ένα τραγικό λάθος του Φαμπιάνο με τον Φακούντο να το εκμεταλλεύεται, βρέθηκε να σκοτώνει την υπόθεση νίκη.

Μια νίκη που βγάζει κερδισμένο τον Απόλλωνα σε πολλά σημεία. Αρχικά ο Απόλλωνας δεν επέστεψε αγωνιστικά αλλά και βαθμολογικά. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να πηγαίνει τρένο αλλά η βαθμολογία ήταν κάτι που τους έκαιγε. Πλέον μετά την τεράστια χθεσινή νίκη ο Απόλλωνας έχει μπει και μαθηματικά εντός διεκδίκησης των στόχων του που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα.

Πέραν αυτού είναι αποδεκτό πως η Ομόνοια βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι. Οι πράσινοι και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν εξαιρετικοί κατά τακτά διαστήματα, βάζοντας τρομερή πίεση στον Απόλλωνα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν ξεκάθαρο πως η Ομόνοια θα πιέσει για το τέρμα της ισοφάρισης, κατάφερε να διαχειριστεί πολύ καλά το παιχνίδι και να μην κινδυνέψει περισσότερο του κανονικού.
Η πίεση αυτή έφερε προβλήματα στην άμυνα στο χώρο του κέντρου ακόμη και στο επιθετικό κομμάτι. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με νύχια και με δόντια και σε μια φάση η Ομόνοια πίεζε στο μισό του Απόλλωνα, βρήκαν την ευκαιρία και σκότωσαν την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το respect του Σωφρόνη στους παίκτες του και η απάντηση για Ενσούε

Αυτό είναι που διαφοροποίησε και τις δυο ομάδες στον χθεσινό αγώνα. Η Ομόνοια είχε για αρκετή ώρα την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Απόλλωνα. Από την άλλη οι κυανόλευκοι, βρήκαν όσες ευκαιρίες χρειάζονταν για να πάρουν το παιχνίδι. Η αποτελεσματικότητα αλλά και η μαχητικότητα σε μερικές περιπτώσεις ήταν αυτά που ξεχώρισαν και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.  
 
Από όπου και αν το πάρεις ο Απόλλωνας είναι κερδισμένος σε όλους τους τομείς στο χθεσινό ντέρμπι. Ο κόσμος του Απόλλωνα, επέστρεψε και αυτός με την σειρά του, δίνοντας βροντερά το παρών του στο γήπεδο. Όσο και να μην το παραδέχονται στις τάξεις του Απόλλωνα είναι αρκετά καθησυχασμένοι με τα τελευταία αποτελέσματα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Στις τουρκικές φυλακές οπαδός του ΠΑΟΚ-Κατέβασε σημαία από τον ιστό της
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»