Επίσημη επιβεβαίωση ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή που τους ενδιαφέρει

Δηλώσεις παραχώρησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Ένωση ο επί του Τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρων των γαλαζοκιτρίνων για τον Σέρβο επιθετικό Μίλαν Γέφτοβιτς αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν σύντομα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ψάξαμε ένα άνθρωπο που να ξέρει τι είναι η πίεση αλλά και να είναι ζυμωμένος μέσα στο πρωταθλητισμός. Όπως και η Ρόζενμποργκ όσο και ο ΑΠΟΕΛ έχουν τους ίδιους στόχους όσο σε εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Έχει τη νοοτροπία που θέλουμε
Για το σημερινό παιχνίδι: «Από την άποψη του προπονητή είναι δύσκολο γιατί είναι μόνο μια εβδομάδα στη Κύπρο και έχει αγώνες κάθε 3 μέρες. Δεν έχει χρόνο να μάθει την ομάδα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Για την ομάδα δεν έχει σημασία ο χρόνος. Η πίεση είναι για τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και να χτίσουμε δυναμική. Το θέμα είναι να δούμε στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα αλλά και την ποιότητα που έχει η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Σαφώς και το πλάνο ήταν διαφορετικό πριν την έλευση του νέου προπονητή. Ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει να έχει θέση στις μεταγραφές. Ζήτησε τον χρόνο να δει την ομάδα και στην προετοιμασία αλλά και στον σημερινό αγώνα και μετά να αποφασιστεί το οτιδήποτε. Όσο πιο σύντομα έρθουν οι παίχτες τόσο το καλύτερο».

Για τον Τσέντοβιτς: «Είναι μέσα στις επιλογές αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες. Πολλές φορές παρουσιάζεται κάπως διαφορετικό από την πραγματικότητα. Στο μεταγραφικό είναι τόσο ρευστή η κατάσταση. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν αρκετά. Eίναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει μετά από αυτούς που γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος