Πώς θα είναι ο καιρός στο Πάφος FC-Ανόρθωση

Άστατος είναι ο καιρός τις τελευταίες ώρες στο νησί μας, με τους έντονους ανέμους να επηρεάζουν όλες τις πόλεις της Κύπρου. Για το λόγο αυτό η Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση, με την οποία ενημερώνει το κοινό ότι οι άνεμοι θα φθάσουν μέχρι και τα οκτώ μποφόρ αέρα.

Η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου ωστόσο, βρίσκεται στραμμένη στο τελευταίο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Πάφο FC και Ανόρθωση που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο Στέλιος Κυριακίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ευκαιρία της Ανόρθωσης και οι δεδομένες αλλαγές στο πλάνο του Τιμούρ

Πώς θα είναι ο καιρός τα απόγευμα

Τοπικά τα φαινόµενα κυρίως από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να είναι παρατεταµένα και έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ και παροδικά µέχρι θυελλώδεις 7 µε 8 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, τα φαινόµενα αναµένεται να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά, αλλά τοπικά και στα ορεινά, θα παρατηρείται παγετός.

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά