Μπορεί να έχασε, αλλά συνεχίζει πιο πεισμωμένη από ποτέ η Ομόνοια

Ήταν από τους αγώνες που η Ομόνοια αναντίρρητα, δικαιούταν κάτι περισσότερο στο τέλος και η ήττα βάση της απόδοσής της στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα, να... βαρυφάνηκε στις τάξεις των πρασίνων. 
 
Το τριφύλλι, έπειτα από τρεις μήνες και εννέα σερί παιχνίδια αήττητου, γνώρισε μόλις τη δεύτερη της ήττα στο ντέρμπι από την ομάδα της Λεμεσού. Υπενθυμίζεται, ότι η πρώτη ήττα των πρασίνων ήταν από την Πάφο στις 5 Οκτωβρίου 2019, που έχασαν με 2-1. 
 
Οι πράσινοι που δημιούργησαν και έχασαν τρομερές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντάρμπισαϊρ, μπορεί να έφυγαν από το Τσίρειο με σκυφτό το κεφάλι, αλλά είναι πιο... πεισμωμένοι από ποτέ, αφού τη φετινή σεζόν η Ομόνοια, διανύει μια από τις καλύτερες πορείες των τελευταίων ετών. 
 
Είναι γεγονός επίσης, ότι Χένινγκ Μπεργκ, κατάφερε να μεταφέρει στην ομάδα κάτι διαφορετικό και να είναι πιο δημιουργική ανασταλτικά και επιθετικά, καταφέρνοντας να κερδίζει χώρους στο γήπεδο και να επιβάλλει το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. 
 
Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο Νορβηγός τεχνικός, συνεχίζει να επιμένει με το θέμα των αλλαγών, αφού για ακόμη ένα κρίσιμο αγώνα, παρέμεινε στη μια (!) αλλαγή, παρά του ότι η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ. Ο Μπεργκ, προτίμησε να αντικαταστήσει τον Ορτέγα με τον Κακουλλή στο 78' στο Τσίρειο, αφήνοντας τις άλλες δυο αλλαγές να πάνε στον... κάλαθο. 
 
Ίσως να είναι το μόνο κομμάτι για το οποίο οι οπαδοί των πρασίνων... βράζουν, αφού στον πάγκο υπάρχουν κι άλλες σημαντικές μονάδες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα και να δώσουν άλλο αέρα, προς το τέλος ενός αγώνα, που η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ. 
 
Καμία ανησυχία ωστόσο δεν εμπνέει στην παρούσα φάση την Ομόνοια, η οποία βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και στο μυαλό της βρίσκεται μόνο ο αγώνας που ακολουθεί με την Πάφο FC στο ΓΣΠ και οι τρεις βαθμοί, που είναι ο απώτερος στόχος των πρασίνων.  

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά