Έρχεται Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα ο Ματέι

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση φαίνεται να προχωρά ο Απόλλωνας αφού τελειωμένο θεωρείται το θέμα του 26χρονου μέσου Φλορεντίν Ματέι.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αν ο Ρουμάνος μέσος περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα.

Οι κυανόλευκοι, βλέπουν εδώ και αρκετό καιρό το θέμα του Ματέι, αφού υπήρχε ενδιαφέρον και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους αλλά τότε το θέμα κάπου «κόλλησε».

Τα κενά που παρατηρήθηκαν στο οργανωτικό κομμάτι, έφεραν τον Απόλλωνα να φέρει στη Κύπρο τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό ο οποίος έχει δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης.

Ο Φλορεντίν Ματέι, ανήκει στη Ρουμάνικη, Άστρα όπου μέχρι στιγμής έχει συμπληρώσει 13 συμμετοχές. Έχει συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ με την Ριέκα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας