Απέδρασε με διπλό πρόκρισης από το Παραλίμνι η Δόξα

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για την ομάδα της Δόξας, αφού πέρασε εύκολα με 0-2 μέσα από το Τάσος Μάρκου, επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, για τη Β' φάση του κυπέλλου. 

Η ομάδα της Κατωκοπιάς, ευτύχησε να σκοράρει στη πρώτη ουσιαστική που βρήκε στην αναμέτρηση με τον Ζορζίνιο να πλασάρει υποδειγματικά τον Πέτρου. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ένωσης προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ερανοσιάν, σκόραρε και δεύτερο τέρμα με τον Καλό, να σκοτώνει την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα αλλαγή βοηθού διαιτητή στον αγώνα ΕΝΠ-Δόξα λόγω τροχαίου

Α’ ημίχρονο

Ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετά καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες. Η ομάδα της Ένωσης έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά ο Γκρεμπσλ, σταμάτησε τον Ρουσιά στο 12’ της αναμέτρησης.  Στο 22’, είχαμε ακόμη ένα δυνατό σουτ από τον  Βαρέλα με τον Γκρεμσλ να απομακρύνει εκ νέου. Η Δόξα, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 37’, Ο Ασαμόα με μια μπαλιά πίσω από το κέντρο του γηπέδου, βρήκε τον Ζορζίνιο πίσω από την πλάτη της άμυνας της Ένωσης, με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει υποδειγματικά τον Πέτρου για το 0-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Koύμας για VAR: Θα αντιμετωπίσουμε την προκατάληψη και θα διευκολύνουμε τους διαιτητές μας

Β’ ημίχρονο

Ένα πολύ φτωχό δεύτερο ημίχρονο με αρκετές λιγοστές φάσεις από τις δυο ομάδες. Η ομάδα της Ένωσης, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον κύριο Σιβιέρο να κάνει μερικές διορθωτικές κινήσεις χωρίς να μπορεί να βγάλει φάσεις μπροστά από την εστία του Άρμιν Γκρεμπσλ. Αν’ ταυτού, η ομάδα της Δόξας, τιμώρησε την Ένωση σε μια όμορφη αντεπίθεση για την ομάδα της Κατωκοπιάς στο 78’ με τον Καλό. Ο βραχύσωμος άσος της ομάδας της Δόξας, πέρασε με μερικές όμορφες προσποιήσεις από τα μαρκαρίσματα και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Πέτρου για το 0-2

Ενδεκάδες:

ΕΝΠ: Πέτρου, Μουλαζίμης, Βαρέλα (Αμπαρτζουμιάν 57’), Κουμής (Κολοκούδιας 75’), Θεοδώρου, Ρουσιάς, Ροντρίγκεζ, Σπολιάριτς (Ουτόντζι 62’), Αγκίρι, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε

Δόξα: Γκρέμσλ, Βαλέντε (Μπόλιεβιτς 46’), Παπαφώτης, Λούις Κάρλος (Καλό 57’), Γιούτριτς, Ασαμόα, Τραιτσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μέσκα, Χριστοφή, Ζορζίνιο (Χαραλάμπους 70’)

Σκόρερς: -/ Ζορζίνιο 37', Καλό 78' 

Κίτρινες:  Μουλαζίμης / Βαλέντε, Τραιτσέφσκι

Κόκκινες: Αγκιρί / -

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια