Αυτή τη φορά πέταξε την μπανανόφλουδα του Ολυμπιακού ο ΑΠΟΕΛ

Ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα και πήρε το τρίποντο ο ΑΠΟΕΛ, καθώς επικράτησε με 4-2 του Ολυμπιακού, στον εξ’ αναβολή αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Οι γαλαζοκίτρινοι στο πρώτο μέρος δεν είχαν καλή παρουσία και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ οι μαυροπράσινοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχαιναν και άλλα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τραγικός αριθμός εισιτηρίων στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι και με περισσότερη θέληση, κατόρθωσαν να ανατρέψουν τα σε βάρος του δεδομένα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. 

Το ματς:

Πρώτη καλή στιγμή, μόλις στο 4’ για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Εφραίμ να κάνει τη μπαλιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, με στόχο τον Πάβλοβιτς, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο πόδι του Τάμαρι ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ήταν αρκετά άστοχο. Στο 10’ της αναμέτρησης ο  Μάτιτς βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το σουτ, όμως ήταν άστοχο και πέρασε έξω.

Τραγικό λάθος από τον Σάβιτς, στο 15’, ο οποίος έχασε τη μπάλα από τον Οικονομίδη. Ο Κύπριος διεθνής έδωσε τη μπάλα στον Ακόστα και χωρίς να δυσκολευτεί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος. Δυνατό σουτ από τον Πάβλοβιτς, τρία λεπτά αργότερα, μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάιζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Κάνει την έκπληξη ξανά ο Ολυμπιακός με ΑΠΟΕΛ και ανοίγει το σκορ

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 35’. Ο Κα δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Μπέλετς απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ, το οποίο έφυγε ανεκμετάλλευτο.

Στο 41’ του αγώνα, ο Ροζέριο έκανε το πλασέ στην καρδιά της περιοχής του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπέλετς. Τρία λεπτά αργότερα ο Κα έστρωσε στον ίδιο  ο οποίος έκανε το σουτ, ωστόσο ο Μπέλετς έδιωξε σε κόρνερ.

Την ίδια ώρα, στην εκτέλεση του κόρνερ ο Σαμπίνια έπιασε την κεφαλιά και λίγο αστόχησε στο να κάνει το 2-0, αφού ο αμυντικός των μαυροπρασίνων σημάδεψε το δοκάρι του Μπέλετς.

Β’ Ημίχρονο

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με το καλημέρα της επανάληψης, αφού στο 46’. Μετά από ατομική ενέργεια στην αριστερή πτέρυγα ο Ιωάννου έκανε τη σέντρα και βρήκε τον Τάμαρι, ο οποίος έκανε το σουτ, ωστόσο ο κίπερ του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Με ασίστ Τάμαρι και εκτελεστή Σόουζα, ισοφαρίζει ο ΑΠΟΕΛ

Στο 48’ ο Tάμαρι έφυγε στην αντεπίθεση και πέρασε και τον Μπάιζα. Ακολούθως, ο Ιορδανός εξτρέμ γύρισε τη μπάλα στο Σόουζα, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1.Ο Γιώργος Μερκής στο 58’ λειτούργησε ο ως στράικερ και έκανε το 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Ιωάννου, ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και βρήκε το Τάμαρι στο δεύτερο δοκάρι. Ο 21χρονος εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων έκανε την κεφαλιά και βρήκε τον Μερκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Φέρνει τα κάτω πάνω με κεφαλιά του Μερκή ο ΑΠΟΕΛ

Στο 78' με δυνατό σουτ εντός περιοχής από πλάγια θέση, ο Μιχαΐλοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού και έκανε το 3-1.

Με σουτ του Χαλένιους από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 4-1 στο 86', ενώ στο 92' και τελευταίο ο Ζαχαρίου μείωσε προσωρινά για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Με Μιχαήλοβιτς και Χαλένιους διαστάσεις θριάμβου ο ΑΠΟΕΛ

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς (55′ Άλεφ), Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι (84′ Γιάκολις), Εφραίμ, Πάβλοβιτς (46′ Χαλένιους).

Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Νάνι, Κίκο (84′ Κυριάκου), Ακόστα, Οικονομίδης, Ενόχ (64′ Αγιτέ), Ντουβεντρού, Ροτζέριο, Κα (64′ Ζαχαρίου).

Σκόρερ: 48′ Σόουζα, 58′ Μερκής, 78′ Mιχαΐλοβιτς, 86′ Χαλένιους / 15′ Ακόστα, 90’+2 Ζαχαρίου

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττος 

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές