Πεντάστερη ΑΕΛ, καθάρισε την υπόθεση-πρόκριση

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ΑΕΛ έκανε το καθήκον της και κέρδισε την Αλκή με 1-5 εκτός έδρας για την Β’ φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Γκοντάλ, Παντελή, Μαέ με δύο γκολ και Τεξέιρα πέτυχαν τα γκολ των νικητών. Για την Αλκή, είχε μειώσει ο Βαλέντε.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι στη Λάρνακα ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕΛ. Στο 9’, ο Μηνάς Αντωνίου έκανε την σέντρα και ο Μπόρις Γκοντάλ με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. H ομάδα της Λεμεσού διπλασίασε τα τέρματά της στο 15’ με ωραίο σουτ του Παντελή, από ασίστ του Γουήλερ. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα μείωσε το σκορ στο 28, με γκολ του Βαλέντε. Το 1-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ομάδα του Κέρκεζ να έχει την υπεροχή και στο 57’, ο Γιάννης Γερολέμου είχε σουτ στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ πέτυχε και τρίτο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαέ. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Νιλς Τεξέιρα, ο οποίος σπρώχθηκε από αμυντικό της Αλκής. Λίγο μετά, ο Νιλς Τεξέιρα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στο 85', ο Μαέ με πλασέ πέτυχε το 1-5, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αλκή: Παναγή, Γιαννούτσος, Μανώλη, Παχίπης, Βαλέντε (67' Ττοουλιάς), Αντριάνο, Κωνσταντίνου, Τζεάντρο, Μουνόθ (84' Χρυσού), Ρεγκάκος, Μποτσίνο (55’ Φώτη)
 
ΑΕΛ: Πρόσεκ, Γκαστανιάγα, Αντάμοβιτς (61’ Νταβόρ), Αντωνίου, Μαέ, Γερολέμου, Γκοντάλ (61’ Μεντόγιεβιτς), Ράσο, Παντελή (71'Αβραάμ), Γουήλερ, Νιλς Τεξέιρα
 
Σκόρερ: 28' Βαλέντε/ 9' Γκοντάλ, 15' Παντελή, 59' και 85' Μαέ, 69' Τεξέιρα

Κίτρινες: Βαλέντε / Αντάμοβιτς

Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Αναστάσης Αναστάση
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών