Καλεί τη διοίκηση της Ομόνοιας για καταθέσεις η Αστυνομία μετά τα περί διαπλοκής

Τα περί διαφθοράς και στημένων αγώνων που κατήγγειλε χθες (9/1) με ανακοίνωσή της η Ομόνοια, δεν πέρασαν απαρατήρητα από την Αστυνομία. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, μετά τις σχετικές καταγγελίες, η ηγεσία της Αστυνομίας, έδωσε οδηγίες στο ΤΑΕ Αρχηγείου, όπως ανακριτές επικοινωνήσουν με τη διοίκηση της Ομόνοιας, ώστε να προσέλθουν στην Αστυνομία και να καταθέσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία έχουν στα χέρια τους προς διερεύνηση των καταγγελιών. 
 
Ως εκ τούτου, μέλη της διοίκησης των πρασίνων, πιθανόν να περάσουν το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου για να δώσουν καταθέσεις, οι οποίες θ' αξιολογηθούν, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτουν οποιαδήποτε στοιχεία που να δικαιολογούν περαιτέρω ποινική διερεύνηση. 
 
Υπενθυμίζεται ότι, σε χθεσινή ανακοίνωσή της, η Ομόνοια κατήγγειλε πώς: «Η διαιτησία σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος τόσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσο και άλλων ομάδων αποσκοπούσε στο να επηρεάσει και να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα στημένα παιχνίδια και οι προσυνεννοήσεις διοικητικών παραγόντων για τα αποτελέσματα αγώνων με στόχο να έχουν οικονομικό, βαθμολογικό ή άλλο όφελος, παραμένουν μάστιγα για το ποδόσφαιρό μας. Επιπρόσθετα, υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου που είναι αναμεμειγμένοι με τον υπόκοσμο».
 
Η διοίκηση του τριφυλλιού ανέφερε επίσης ότι: «Η Διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα σήμερα όπως καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ τη διαφθορά και διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και την ηγεσία του Κυπριακού ποδοσφαίρου διότι επιτρέπει και συμμετέχει σε αυτή την κατάσταση και δεν είναι πρόθυμη να την διορθώσει. Επιπλέον, θα ζητήσουμε από την ΟΥΕΦΑ να θέσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο υπό την εποπτεία της, για όσο καιρό χρειαστεί, με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξυγίανσή του. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό πολλών χρόνων το οποίο είναι ικανό να πείσει την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για να ανοίξουν την υπόθεση. Εκτιμούμε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στον ΚΟΑ, την ΚΟΠ, την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ αυτό το υλικό. Εάν δεν γίνει παρέμβαση από την ΟΥΕΦΑ, τότε θα πρέπει να της ζητήσουμε να αποβάλει τις Κυπριακές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο μας, εάν η ίδια το κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλίσει την εγκυρότητα, τη νομιμότητα και τη φήμη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων». 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε