Ασταμάτητο τρένο ο Απόλλωνας, συνεχίζει την αντεπίθεση

Άλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας που πέρασε εύκολα και από το εμπόδιο του Ολυμπιακού με 0-2 χάρη στα δυο τέρματα που πέτυχαν οι Ζελάγια και Γκακπέ.
 
Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, με τη σημερινή τους νίκη ανεβαίνουν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στους 29 βαθμούς, τρεις πίσω από την Ομόνοια και επτά από την Ανόρθωση.
 
Ο Ολυμπιακός δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγούμενων αγώνων και δέχτηκε την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ντεμπούτο για τον Ματέι με τη φανέλα του Απόλλωνα
 
Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή της μπάλας και να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μια η αστοχία και μια ο Μπάιζα τους σταμάτησαν. Ο Απόλλωνας, απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Ζελάγια στο 13’ της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός, έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε χωρίς πρόβλημα την μπάλα. Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Αγιτέ στο 17’ της αναμέτρησης. Ο άσσος των μαυροπρασίνων έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Μολ να αποκρούει ενστικτωδώς την μπάλα. Στο 26’ της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας έφτασε πολύ κοντά στο τέρμα με τον Γιαννιώτα. Ο Ελλαδίτης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Μπάιζα να απομακρύνει σε κόρνερ. Ο Απόλλωνας, λεπτό με λεπτό, έβαζε περισσότερη πίεση στον Ολυμπιακό, φτάνοντας ξανά κοντά στο τέρμα. Ο Γιαννιώτας στο 36’ και πάλι πάτησε περιοχή, με τον Γκακπέ να κάνει το πλασέ και τον Μπάιζα να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα. Ο Ολυμπιακός απάντησε και πάλι με τον Αγιτέ στο 38’ της αναμέτρησης. Ο άσος του Ολυμπιακού έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Μολ. Ο Ζελάγια εν τέλει κατάφερε να δώσει κεφάλι στο σκορ για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή. Ο Γιαννιώτας στο 44’ έκανε το γέμισμα από τα αριστερά όπως επιτίθετουν η ομάδα της Λεμεσού με τον Ζελάγια να βάζει την προβολή και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Γκακπέ διευρύνει το προβάδισμα του Απόλλωνα
 
Β’ ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε για τον Ολυμπιακό με τον Κοφί στο 57’ της αναμέτρησης. Μετά από γύρισμα του Αγιτέ, ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Μολ. Ο Απόλλωνας απλοποίησε τα πράγματα με τον Γκακπέ στο 60’ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Αντωνιάδης, έκανε το γέμισμα στη περιοχή με τον Γακπέ να βάζει την προβολή και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας κατέβασε ρυθμούς, κρατώντας μακριά τον Ολυμπιακό από την εστία του Μολ. Οι μαυροπράσινοι, προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν ένα τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.
 
Ενδεκάδες:
 
Ολυμπιακός: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Ροτζέιρο, Ακόστα, Οικονομίδης, Κα (Κοφί 52’), Βινίσιους (Αζουλάο 75’), Νάνι, Ντουβεντρού (Ζαχαρίου 32’), Αγιτέ
 
Απόλλων: Μολ, Πέδρο, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Περέιρα, Πίττας, Γιαννιώτας (Παπουλής 80’), Σαρντινέρο, Ζελάγια (Ηροδότου 95', Γκακπέ (Ματέι 73’)
 
Σκόρερ: -/ Ζελάγια 44’, Γκακπέ 60’
 
Κίτρινες: Ακόστα / -
 
Κόκκινες:
 
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»