Ανακοινώνει Μπένσοπ και επιλέγει τον επόμενο από το short list του ο Σωφρόνης

Στην απόκτηση του Τσάρλισον Μπένσοπ προχωράει εντός της μέρας ο Απόλλωνας, κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Παράλληλα, οι γαλάζιοι και δη ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αποφασίσουν για την τρίτη και ενδεχομένως την τέταρτη προσθήκη που θα κάνει η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

«Προτεραιότητα τώρα είναι η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Υπάρχουν δύο υποψήφιοι στόχοι και θα δούμε τις επόμενες μέρες με ποιον από τους δύο θα προχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε στη λογική της ονοματολογίας. Ο Μπένσοπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που πληρούσε τα κριτήρια που ήθελε ο κ. Αυγουστή. Ψηλός, δυνατός που ξέρει να κρατάει την μπάλα και η τρίτη μετεγγραφή θα αφορά επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα και πρόσθεσε για την τέταρτη μεταγραφή:

«Πρώτα θέλουμε να ενισχυθούμε με ακόμα έναν επιθετικό και ακολούθως έχουμε 15 ημέρες για να δούμε. Από την στιγμή που είμαστε σε μεταγραφική περίοδο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Αυτός που αποφασίζει είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή».

Καταληκτικά, εξέφρασε την ευχαρίστησή του προς το πρόσωπο του Εμίλιο Ζελάγια: «Όταν ήρθε από τον Εθνικό ίσως να πέρασε σε δεύτερη μοίρα η μεταγραφή του καθώς ήρθε από μια επαρχιακή ομάδα αλλά ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε γκολ στο «Μπομπονέρα» και χάρισε τίτλο στην Άρσεναλ Σαραντί επί της Μπόκα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν ένας άνθρωπος που καθημερινά ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Το είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι όπου σε ένα παιχνίδι δύσκολο ρίσκαρε την σωματική του ακεραιότητα πριν από μια μεγάλη μεταγραφή. Ήρθε Κύπριος και φεύγει σαν Θρύλος από την ομάδα. Είναι τιμή του Απόλλωνα που αγωνίστηκε κοντά μας»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια