Ατάκες φωτιά για Νεοκλέους: Φοβερό παιδάκι, θα τον έβαζα σε μόντελινγκ ανδρών

Απίστευτες ατάκες έριξε για ακόμη μια φορά ο Χριστόφορος Τορναρίτης, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στο ραδιόφωνο του Sports One.
 
Ο ισχυρός άνδρας των μαυροπρασίνων πυροβολεί ανοικτά τον Κύπριο ρέφερι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «άνετα θα τον βάζαμε σε μόντελινγκ show ανδρών, να διαφημίζει βρακιά. Το συγκεκριμένο παιδάκι για μένα ήταν θρασύτατος εχτές»
 
Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε ανάμεσα σε άλλα:
«Υπάρχει σοβαρότατο θέμα στη διαιτησία και στον τρόπο που διορίζονται οι διαιτητές. Δεν γίνεται να βάζεις έναν Λεμεσιανό, γνωστό Απολλωνίστα. Κάνεις ζημιά και στον ίδιο τον νεαρό. Είναι η δεύτερη φορά που μας κάνει. Σε κάποια φάση γελούσαν οι δίπλα μου όλοι οι παράγοντες του Απόλλωνα. Μετά το 0-2 τα έχασε δεν ήξερε τι του γινότανε. Δεν έδινε τίποτα σε κάποια φάση. Ξέρω τι έγινε χτες. Ξέρω και λεπτομέρειες. Περιμένω να γίνει Γ.Σ της ΚΟΠ.
 
Θα σας περιγράψω μια φάση. Ποδοσφαιριστής μου κατακρεουργήθηκε στη μέση του γηπέδου. Έδωσε την μπάλα στον Αγιτέ, έφευγε μόνος και σταμάτησε τη φάση. Όλοι νομίσαμε θα δώσει κόκκινη κάρτα και έδωσε επιθετικό. Με αυτές τις συμπεριφορές δεν θα πηγαίνει κανένας ποδόσφαιρο.
 
Έκανα σοβαρά παράπονα εκεί που πρέπει για τον Νεοκλέους. Μου υποσχέθηκαν πως θα είναι σωστός. Αυτός ο συγκεκριμένος μας έκανε με την Πάφο. Φαίνεται πρόσχαρο παιδάκι αυτός ο διαιτητής. Τον βρήκα στα Γραφεία της ΚΟΠ και του είπα "μας χρωστάς δυο βαθμούς". Μου έκανε την πάπια. Είναι πολύ καλό παιδάκι. Άνετα θα τον βάζαμε σε μόντελινγκ show ανδρών, να διαφημίζει βρακιά. Το συγκεκριμένο παιδάκι για μένα ήταν θρασύτατος εχτές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»