«Αν ανοίξω το στόμα μου, θα είμαι πολύ αθυρόστομος. Ξέρετε τι γίνεται»

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, με τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κυπριακό πρωτάθλημα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Αναλαμβάνω την ευθύνη, φέραμε έναν προπονητή ο οποίος ουσιαστικά έκαμε τέσσερις προπονήσεις. Τους παίκτες και τα ονόματα τους καλά-καλά δεν ξέρει, τους είδε από τα βίντεο τα οποία του έχουμε δώσει. Βγαίνουν κάποιοι και φωνάζουν και νομίζουν ότι στην Κύπρο οι άλλοι δεν έχουν στόμα. Γίνομαι πολύ αθυρόστομος αν αρχίσω να λέω κι εγώ όσον αφορά κάποια θέματα της διαιτησίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οριστικά τέλος από την Εθνική ο Σιμόν-Μιλάει για όλα ο Κούμας

«Έγινε το 2-2 στο 82′ (σ.σ. αναφέρεται στο πέναλτι που έγινε στον Χέφελ και κακώς δόθηκε στην ΑΕΚ) και μετά να γίνεται αυτό που γίνεται. Ε δεν αλλάζει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών σου; Που εδώ και οκτώ παιχνίδια (σ.σ. δεν το προχώρησε θέλοντας να αφήσει να νοηθεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του)… και δεν φωνάζω γιατί υπάρχει σεβασμός σε όλους».

«Έκλεισα το στόμα μου, το έραψα, δεν μιλώ, αλλά σας λέω είμαι έτοιμος να το ανοίξω και αν το κάνω θα είμαι πολύ αθυρόστομος. Δεν λέει κανένας τίποτα για τον Εθνικό Άχνας. Ξέρετε τι γίνεται στα τελευταία οκτώ παιχνίδια; Έμεινε ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές; Η ΑΕΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα. Ο προπονητής μας έκαμε αναγκαστική αλλαγή τον έναν τον επιθετικό, τον Μαρκόφσκι. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται, πρέπει να δίνουμε χρόνο, έκαμα λάθος που δεν κράτησα τον ένα “μάγο” από τα Χριστούγεννα και να λύσω το πρόβλημα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βάνδαλοι «χτύπησαν» στο οίκημα της Ομόνοιας (pics)

Γενικά για το κυπριακό ποδοσόφαιρο και την ΚΟΠ, απάντησε: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και για το τι πρέπει να γίνει δεν ρωτηθήκαμε. Το τι θα κάνει η Ομοσπονδία που είναι υπεύθυνη, είναι ένα θέμα που πρέπει να τους απασχολήσει και να το δουν σοβαρά. Είναι παιχνίδια που έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Με την αλλοίωση ενός παιχνιδιού μπορεί κάποιες ομάδες να πιάσουν πρωτάθλημα ή άλλες να παν διαβάθμιση. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Εμείς το ζήσαμε ως Εθνικός και μπορώ να το αποδείξω. Φέτος δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κράτησα το στόμα που κλειστό, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν μιλάω για το προχθεσινό ματς. Μιλώ γιατί κάποιοι βγαίνουν σήμερα και διαμαρτύρονται γιατί αδικηθήκαν, αλλά μαζί με τον Εθνικό αυτές οι ομάδες ευνοήθηκαν. Πρέπει να κάτσουμε να δούμε το πρόβλημα και να έχουμε λόγο κι εμείς οι παράγοντες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ατάκες φωτιά για Νεοκλέους: Φοβερό παιδάκι, θα τον έβαζα σε μόντελινγκ ανδρών

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς