Πάτησε τη Δόξα στο... βυθό η Ένωση

Νίκη τεράστιας σημασίας με  1-0, πέτυχε η ομάδα της Ένωσης απέναντι στην Δόξα, με τον Θεοδώρου να σκοράρει το μοναδικό χρυσό τέρμα για τους βυσσινί.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη νίκη της Ένωσης τη φετινή χρονιά στο Τάσος Μάρκου
 
Πλέον η Ένωσης άφησε την Δόξα στην τελευταία θέση και στους 8 βαθμούς, με την ομάδα της Δόξας να παραμένει στη τελευταία θέση και στους 8 βαθμούς, κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα παραμονής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με το καλημέρα ο Θεοδώρου έβαλε φωτιά στο Τάσος Μάρκου
 
Α’ ημίχρονο
 
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για την ομάδα της Ένωσης αφού μόλις στο 4’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Βαρέλα μετά από προσποιήσεις μέσα στη περιοχή έδωσε στον Θεοδώρου όπου με πλασέ νίκησε τον Γκρεμπσλ για το 6ο του τέρμα στη φετινή σεζόν και το 1-0 της ομάδας του. Οι βυσσινί, είχαν μερικές ακόμη καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα ξανά στα δίκτυα. Από την άλλη η ομάδα της Δόξας, κατάφερε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 32’ με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζε Βαλέντε με την μπάλα να περνά αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν. Στο 41’ της αναμέτρησης, η Ένωση έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα με τον Μπάλαζιτς. Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός αμυντικός της Ένωσης έκανε το κεφάλι με την μπάλα να περνά εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρεμπσλ. Ο τερματοφύλακας της Δόξας, χρειάστηκε να επέμβει για ακόμη μια φορά στο 44’, όταν ο Ρουσιάς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, διώχνοντάς την μπάλα ενστικτωδώς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τους έριξε με το καλημέρα στα… βαθιά
 
Β’ ημίχρονο
 
Πολύ δυνατά μπήκε στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας, με τον Μπόλιεβιτς να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι σε γύρισμα του Καλό στην περιοχή στο 47’. Ένα δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Δόξας να προσπαθεί και να έχει τις πρωτοβουλίες των κινήσεων για να πετύχει ένα τέρμα αλλά χωρίς να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσα.
 
Ενδεκάδες:
 
ΕΝΠ (Σιβιέρο): Κλέιμαν, Βαρέλα, Θεοδώρου (Κουμής 80'), Ουντότζι (Κοσμά 67), Ντιέγκο Μπαρμπόσα, Αμπαρτζουμιάν, Ρουσιάς, Σπόλιαριτς, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μαϊσουράντζε (Κάρλος 46’)
 
Δόξα (Ερανοσιάν): Γκρεσμλ, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (Ίταλο 46’), Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Γιούτριτς, Καρλίτος, Χαραλάμπους (Ασαμόα 46’), Νελσίνιο, Μέσκα, Ζορζίνιο
 
Σκόρερ: Θεοδώρου 4’ / -
 
Κίτρινες: Βαλιάνος, Ρουσιάς, Κοσμά, Κάρλος / Γιούτρις
 
Κόκκινες: -/-
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα