Το μεγάλο παράσημο της Ανόρθωσης και οι... λαγοί στο καπέλο του Τιμούρ

Όταν αναγκάζεις τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων να μην σου κάνει ούτε μια ξεκάθαρη ευκαιρία, τότε έκανες κάτι πολύ καλά. Οι πολεμιστές του Τιμούρ Κετσπάγια απέδειξαν προς πάσα κατεύθυνση πως ο ουρανός είναι το… όριο τους τη φετινή σεζόν.

Και όλα αυτά τα πραγματοποίησε χωρίς τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της τη φετινή σεζόν. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τον MVP της φετινής σεζόν να αποχωρεί τραυματίας. Αυτός που μπήκε να αντικαταστήσει τον Ράγιος, έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι, γράφοντας την ιστορία.

Για να λέμε τις αλήθειες, o Θεόδωρoς Βασιλακάκης ήταν υποψήφιος για αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Ελλαδίτης μέσος έδωσε τη δική του απάντηση και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο νησί μας, ίσως στον σπουδαιότερο  αγώνα της σεζόν. Για την ώρα τουλάχιστον…

Πέρα από τον Θεσσαλονικιό μέσο, αυτός που έλαμψε με την απόδοσή του ήταν ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός «σαμουράι» ήταν απροσπέλαστος στον χώρο της μεσαίας γραμμής, «καταπίνοντας» πολλά χιλιόμετρα. Αλάνθαστος ανασταλτικά απέναντι στους μέσους του ΑΠΟΕΛ, ο «Μπούμπα» επιβεβαίωσε την επιμονή του προπονητή του, να τον φέρει στο νησί μας, το περασμένο καλοκαίρι.

Τα εύσημα, όμως, ανήκουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Η Ανόρθωση διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής, αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως είναι μια επίδοξη διεκδικήτρια του τίτλου. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό παράσημο μιας ομάδας, η οποία είναι έτοιμη για… όλα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών