Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το συγκινητικό αντίο του Μπεν Σιμόν: Αποχωρώ με καθαρή καρδιά

  14/01/2020 11:26
Το συγκινητικό αντίο του Μπεν Σιμόν: Αποχωρώ με καθαρή καρδιά

Το συγκινητικό αντίο του Μπεν Σιμόν: Αποχωρώ με καθαρή καρδιά

  14/01/2020 11:26
Στην παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου αναφέρθηκε ο Ραν Μπεν Σιμόν, στη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για την αποχώρηση του, ενώ την ίδια ώρα ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τους συνεργάτες του.
 
«Σήμερα τελειώνει για μένα ένα ταξίδι δυόμιση χρόνων. Ένα υπέροχο ταξίδι. Θέλω να αναφερθώ σε κάποια σημεία που έτυχα κριτικής. Όσοι μας συγκρίνουν και αναφέρουν τι πέτυχε Ισλανδία και Φιλανδία, αλλά δεν ξέρουν. Έχουν διαφορετικές εγκαταστάσεις και είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν μπορεί να γίνεται σύγκριση. Αυτό που ζητώ και από εσάς τους δημοσιογράφους δεν είναι το να ζητάτε να φθάσουμε σε καλά αποτελέσματα, αλλά τη διαδικασία για να φθάσουμε εκεί», ανέφερε αρχικά ο Μπεν Σιμόν.
«Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μας. Ευχαριστώ τον Κύριο Κούμα, τους φροντιστές, τον Γιάννη Οκκά, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, τον Σάββα Κωνσταντίνου, είναι ο πιο σημαντικός για εμένα. Φυσικά και τους ποδοσφαιριστές. Εγώ διαπίστωσα ότι είχα να κάνω με σοβαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ζούσαν με την αμφιβολία της αξίας τους, λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Αλλά ήταν όλοι επαγγελματίες και δούλεψαν σκληρά», πρόσθεσε ο Ισραηλινός κόουτς και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. 

«Από την πρώτη μέρα, ζούσαμε εδώ με την οικογένεια μου. Το πρότζεκτ της Εθνικής ήταν σημαντικό για μένα. Μια μέρα θα επιτρέψω γιατί έχω φίλους εδώ. Αποχωρώ με καθαρή καρδιά. Έκανα τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές. Οι πτήσεις από το Ισραήλ είναι φθηνές και θα με βλέπετε συχνά εδώ», κατέληξε ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Δείτε φωτογραφίες:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας