Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρά κατά πάντων από Μαχητές-«Όχι μόνο τα ξέρετε αλλά τα ελέγχετε»

  14/01/2020 20:27
Πυρά κατά πάντων από Μαχητές-«Όχι μόνο τα ξέρετε αλλά τα ελέγχετε»

Πυρά κατά πάντων από Μαχητές-«Όχι μόνο τα ξέρετε αλλά τα ελέγχετε»

  14/01/2020 20:27

Το δικό του σχόλιο-παρέμβαση κάνει ο οργανωμένος σύνδεσμος της Ανόρθωσης μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

Οι μαχητές θέτουν ερωτήματα για τους κόκκινους φακέλους που παρέλαβε η ΚΟΠ αλλά σχολιάζουν και τις τελευταίες εξελίξεις απευθυνόμενοι σε ΚΟΠ, Αστυνομία και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Σαββίδη.

Η ανακοίνωση:

«Στις 21.12.2019 με αφορμή τα φώτα που δεν άναψαν ποτέ στο Παφιακό, είχαμε “νιώσει” το άγχος όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τους προειδοποιούσαμε ξανά για το σκοτάδι που έχουν σύρει τον αθλητισμό. Αυτοί δεν το πήραν στα σοβαρά αλλά αντιθέτως νόμισαν ότι το σκοτάδι θα λειτουργήσει υπέρ τους για να κρυφτούν στην δυσωδία και την βρομιά τους.

Έλα όμως που άναψε ένα μικρό κομμάτι του φωτισμού για να τους ακολουθεί παντού και να μην μπορούν πλέον να κρυφτούν. Είστε πλέον στο επίκεντρο αφού εμείς είμαστε πιο ασφαλείς από ποτέ ως τα άλλοτε εξιλαστήρια θύματα σας. Θα περιμένουμε να δούμε πότε θα κάνετε τον κόπο να τοποθετηθείτε κ. Υπουργέ για την κατάντια της διαφθοράς του αθλητισμού. Θα περιμένουμε να δούμε πότε η Αστυνομία Κύπρου θα καταφέρει να εξιχνιάσει έστω και ΕΝΑΝ από τους πάμπολλους φακέλους που μιλούν ξεκάθαρα για στημένα παιχνίδια. Θα περιμένουμε τον ΚΟΑ ως την “σκέπη” του αθλητισμού πότε θα αναλάβει άλλη πρωτοβουλία, πέραν της κάρτας, χωρίς να αποτύχει. Θα περιμένουμε και την ΚΟΠ να δούμε πότε θα κάνει όσα ανά καιρούς έχει προαναγγείλει…

Αλλά τι να μας πείτε όλοι εσείς ; Όχι μόνο τα ξέρετε αλλά τα ελέγχετε…

“ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ”».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας