Το σερί που θέλει να κτίσει ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει από την... παγίδα του Εθνικού

Με αδιαμφισβήτητο στόχο το τρίποντο ταξιδεύει στο Δασάκι ο ΑΠΟΕΛ για ν' αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στο πλαίσιο του εξ' αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν πάση θυσία ν' αποφύγουν νέες απώλειες που θα τους αφήσουν ακόμη πιο μακριά από την προσπάθεια που κάνουν να πλησιάσουν την κορυφή.
 
Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ανόρθωση και την ομολογουμένως αποκαρδιωτική εμφάνιση, κανείς στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει να σκέφτεται ότι οι πρωταθλητές θ' αφήσουν κι άλλους βαθμούς πριν το πρόγραμμα... βουνό που έρχεται μέσα στον Φεβρουάριο. 
 
Η διαφορά από την πρωτοπόρο Ανόρθωση βρίσκεται στους εννέα βαθμούς αυτή τη στιγμή και στόχος των πρωταθλητών είναι να κτίσουν σερί νικών και να ψαλιδίσουν σταδιακά την απόσταση, έχοντας υπόψη τους ότι Απόλλωνας και Ομόνοια καραδοκούν ανά πάσα στιγμή. 
 
Εκτός πλάνων του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν είναι τα νέα αποκτήματα, Μίλαν Γέφτοβιτς και Μάικ Γένσεν αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Άλεφ, ο οποίος ένιωσε μικρή ενόχληση στον δικέφαλο του ποδιού του. 
 
Στις επιλογές του Νορβηγού προστέθηκε και ο Βουγιαντίν Σάβιτς ο οποίος δικαιούνται ν' αγωνιστεί και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις θέση στη βασική ενδεκάδα. 
 
Στον φετινό μαραθώνιο αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Άλλωστε, ο Εθνικός είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στην έδρα της είναι πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική