Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Φιλικά με ομάδα του Κατάρ θα δώσουν οι ακαδημίες της Ομόνοιας

  15/01/2020 11:07
Φιλικά με ομάδα του Κατάρ θα δώσουν οι ακαδημίες της Ομόνοιας

Φιλικά με ομάδα του Κατάρ θα δώσουν οι ακαδημίες της Ομόνοιας

  15/01/2020 11:07

Επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια για τα φιλικά των ακαδημιών της με την Aspire, καθώς η ομάδα του Κατάρ βρίσεκται στο νησί μας μετά από πρόσκληση του τριφυλλιού. 

Αναλυτικά:

«Την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις και να συλλέξουν πλούσιες εμπειρίες θα έχουν σήμερα (15/01) το απόγευμα τρεις από τις Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας. Συγκεκριμένα, οι ομάδες U13, U14 και U15 θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τις αντίστοιχες της Ακαδημίας Aspire του Κατάρ! Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στη Λάρνακα, στις 12:30 (U13) και στις 14:30 (U14 και U15).

Η Ακαδημία Aspire βρίσκεται στην Κύπρο μετά από πρόκληση της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακαδημιών. Ανάλογη πρόσκληση έχει δεχθεί και η Ακαδημία μας, την οποία αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Έτσι, τον ερχόμενο Μάιο θα επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο της Aspire στο Κατάρ για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά. Η συνεργασία των δύο Ακαδημιών ενισχύει τον επαγγελματισμό και την προοπτική της Ακαδημίας μας και αποφέρει ευεργετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας